Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, despre subiectul sensibil de la naţionala României! Gică Hagi, revoltat de situaţia în care s-a ajuns

Mirel Rădoi, despre subiectul sensibil de la naţionala României! Gică Hagi, revoltat de situaţia în care s-a ajuns

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul României, Mirel Rădoi, a vorbit despre un subiect sensibil din cadrul naţionalei României: numărul 10 de la naţională. În plus, Rădoi a atras atenţia asupra şi declaraţiilor pe care le fac tricolorii selecţionaţi.

Mirel Rădoi, avertisment pentru tricolori

Purtătorul numărului 10 de la naţionala României a născut multe controverse în ultimii ani. Rând pe rând, Gicu Grozav, Nicolae Stanciu şi Alexandru Maxim au împărţit numărul 10 al naţionalei, iar acum Mirel Rădoi a anunţat că soarta acelui tricou va fi decisă la prima acţiune a naţionalei. 

Selecţionerul a mai anunţat că are de gând să rezolve şi o altă problemă, cea a declaraţiilor nepotrivite date de tricolori: "Nu, vom vedea în momentul convocării ce jucători sunt convocaţi pot purta numărul 10 sau banderola de căpitan. Dar pentru mine sunt lucruri care mă apasă mai puţin. De ce? 

Dacă e să mă gândesc la ceva acum, mă gândesc la nivelul declaraţiilor pe care le fac jucătorii şi deja m-am întâlnit cu o mare parte şi am discutat şi le-am explicat că nu mai vreau să văd declaraţiile pe care le făceau până acum. Suntem o echipă, luptăm, ne dăm viaţa pe teren! Eu din tribună am văzut altceva! Prefer un jucător care e mult mai modest în declaraţii, dar care să arate ceea ce simte pe teren decât să ieşim la nivel public să declarăm şi când ieşim pe teren, e fiecare pentru el", a declarat noul selecţioner al naţionalei României.   

Gică Hagi, despre numărul 10 la naţionala României

Pe finalul preliminariilor pentru EURO 2020, Gică Hagi s-a arătat revoltat de situaţia în care a ajuns tricoul cu numărul 10 al naţionalei: "Am văzut la convocarea lotului naţional că s-a schimbat tricoul cu numărul 10 de la un meci la altul. Şi asta nu se poate, mai mult respect faţă de tricoul acela. În aceeaşi convocare s-a schimbat tricoul de două ori. Nu se poate. Şi vă rog frumos, doar atât vă cer, mai mult respect faţă de acel tricou. Numărul 10 să fie purtat cu mândrie. Aşa ce facem? Dacă ajungem să îl tăvălim aşa cum a fost tăvălit numărul 10 şi cum a ajuns să fie tăvălit în România, scuzaţi, unde vreţi să ajungem? Ne batem joc?", declara fostul decar al naţionalei. 

 
 

Afla mai multe despre: mirel radoinumarul 10 nationala romanieinationala romanieigica hagi 

viewscnt
Articole similare