Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, mai sincer ca niciodată! "Era clar că nu puteam câştiga la nesfârşit din noroc!" Declaraţiile selecţionerului după umilinţa de la Jocurile Olimpice

Mirel Rădoi, mai sincer ca niciodată! "Era clar că nu puteam câştiga la nesfârşit din noroc!" Declaraţiile selecţionerului după umilinţa de la Jocurile Olimpice

Jocurile olimpice

Comentarii

România a fost învinsă, duminică, la Kashima, cu scorul de 4-0 (1-0), de Coreea de Sud, în etapa a doua a Grupei B a turneului olimpic. Tricolorii au jucat o repriză în inferioritate numerică, din minutul 44.

Coreea de Sud s-a distrat cu naţionala noastră, marcând prin Dong-Gyeong (59') şi dubla lui Lee Kang-In (84', 90'). Marius Marin şi-a bagat mingea în propria poartă, în minutul 27. 

Selecţionerul a recunoscut că nu putea câştiga din nou cu noroc şi a spus că speră să îi recuperze pe jucători din punct de vedere fizic. Dacă România va câştiga miercuri, contra selecţionatei din Noua Zeelandă, se va califica în sferturile de finală de la Olimpiadă. 

Mirel Rădoi: "Era clar că nu puteam câştiga la nesfârşit din noroc!"

"Putem să spunem că norocul din prima partidă ne-a abandonat în seara asta. Era clar că nu puteam câştiga la nesfârşit din noroc. Meciul s-a rupt la cele două greşeli personale - autogolul şi eliminarea. Ne-a fost predată o lecţie de fotbal, de mentalitate. Am jucat două meciuri, n-avem altceva de făcut decât să câştigăm la ultimul joc.

Sunt foarte multe echipe care au câştigat prima partidă din grupe şi după aceea nu s-a calificat, sper să nu fie la fel şi la noi. Important e că am ajuns până aici, tot meciul cu Noua Zeelandă ar fi fost decisiv. Am vrut să avem o finală, o avem. Cel mai important e să recuperăm băieţii din punct de vedere fizic.

Din punct de vedere psihologic îi vom remonta pe jucători, dar fizic e marea noastră problemă. Trebuie să mergem pozitivi, chiar dacă rezultatul nu ne arată asta. Am suferit o lecţie de fotbal, o umilinţă. Trebuie să ne revenim cât mai rapid din punct de vedere psihologic, dar fizic e cel mai greu şi va trebui să facem o evaluare pentru a vedea cine poate juca în această finală", a declarat Mirel Rădoi, la TVR.

După două etape, clasamentul grupei este următorul: 1. Corea de Sud - 3 puncte (golaveraj +3), 2-3 Noua Zeelandă, Honduras - 3 puncte (0), România - 3 puncte (-3).

Ultima etapă a grupei va avea loc miercuri, după următorul program: 14.30 - Sapporo: România - Noua Zeelandă; 14.30 - Yokohama: Coreea de Sud - Honduras.

Afla mai multe despre: rădoi-românia-jocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare