Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, un nou test la echipa naţională! Selecţionerul pregăteşte schimbări şi le atrage atenţia tricolorilor: "Să nu repetăm greşelile"

Mirel Rădoi, un nou test la echipa naţională! Selecţionerul pregăteşte schimbări şi le atrage atenţia tricolorilor: "Să nu repetăm greşelile"

Echipa națională

Comentarii

România a învins cu scor 3-2 contra Macedoniei de Nord, în meciul de debut pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022. La conferinţa de presă de după meciul, Mirel Rădoi a vorbit despre următoarea adversară, Germania.

Selecţionerul României, a vorbit după vicotria contra Macedoniei, despre următoarea adversară a tricolorilor din al doilea meci din campania preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022 şi crede că Germania va fi un adversar foarte greu, pentru că "Maşinăria germană niciodată nu cedează".

Mirel Rădoi preocupat de următoarea adversară a României din preliminariile pentru Campionatul Mondial

După meciul câştigat contra Macedoniei cu 3-2, Mirel Rădoi a vorbit la conferinţa de presă şi despre următoarea adversară a României. Selecţionerul tricolorilor crede că urmează un meci împotriva Germaniei, foarte greu şi trebuie să se concentreze enorm, să ia jocul foarte în serios şi să nu compare partida din preliminariile pentru Campionatul Mondial cu experienţa trăita de Rădoi pe Giuleşt. România i-a învins pe nemţi cu 5-1 într-un meci amical, Mirel susţinând că atunci adversarii au venit foarte relaxaţi.

Mirel Rădoi a mai vorbit despre faptul că va încerca să pregătească meciul foarte bine, iar acesta a fost întrebat dacă el consideră că pot fi blocaţi jucători precum Goretzka sau Havertz.

"La prima vedere, pare că nu, dar vom încerca. Într-adevăr, Islanda... Singura victorie în ultimele 11 partide este cu noi. Şi ei sunt la un schimb de generaţii, au şi antrenor nou, şi întâlnind în primul meci Germania, nu este deloc plăcut. Va trebui să nu repetăm greşelile pe care le-am făcut în seara asta din punct de vedere defensiv, să lăsăm spaţii mari între linii pentru că Germania în momentul în care are ocaziile avute de Macedonia, cu siguranţă va înscrie mult mai uşor decât a făcut-o Macedonia în seara asta.

Am jucat în acel meci, 5-1 cu Germania, şi am simţitit pe propria piele cum Germania a venit foarte relaxată. Eu, un jucător care nu eram foarte tehnic, până şi eu driblam şi pasam. Nu cred că putem să repetăm acel rezultat.

Maşinăria germană niciodată nu cedează, din acest punct de vedere, trebuie să ne ridicăm gradul de suferinţă pentru că cu siguranţă vom suferi mult mai mult decât am suferit în aceată seară când vom avea mingea. O viteză de joc va fi în plus faţă de ce s-a întâmplat în seara asta, la fel este limpede pentru toată lumea şi va trebui să fim pregătiţi.

Ca echipă, după efortul din seara asta, e clar că ar putea să apară modificări. Ca sistem de joc, rămâne să luăm o decizie  în momentul în care vom începe analiza, mâine dimineaţă (n.r. - vineri). Există şi această posibilitate. Dar perspectiva lucrurilor nu se schimbă. Va trebui să încercăm într-un timp foarte scurt să remediem ce a fost negativ. Pentru că au fost lucruri negative care s-au întâmplat în seara asta. Şi nu putem să ne legăm doar de faptul că am câştigat şi să trecem foarte uşor peste ele.", a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

România o va întâlni pe Germania la Bucureşti pe Arena Naţională, duminică, 28 martie, de la ora 21:45.

Afla mai multe despre: mirel radoiromania 

viewscnt
Articole similare