Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mitică Dragomir i-a declarat ”război lui Florin Manea. ”Îl spulber! Se leagă de mine?”. Ce l-a deranjat pe ”Oracolul din Bălceşti”

Mitică Dragomir i-a declarat ”război lui Florin Manea. ”Îl spulber! Se leagă de mine?”. Ce l-a deranjat pe ”Oracolul din Bălceşti”

Fotbal intern

Comentarii

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a trimis ”săgeţi” către Florin Manea, după ce impresarul l-a acuzat că ”nu se pricepe la jucători”.

Dragomir i-a dat replica lui Manea şi a reamintit de momentul plecării sale din conducerea tehnică a Rapidului. Fiul regretatului Nicolae Manea a fost directorul sportiv al clubului giuleştean timp de aproape doi ani, din 2018 până în 2020. Florin Manea a fost deranjat de afirmaţiile lui Dragomir referitoare la Radu Drăguşin, fotbalist pe care îl impresariază. ”Oracolul din Bălceşti” a spus despre fotbalistul lui Genoa că are ”carenţe”, iar despre fotbalul din Serie B că este mai slab ca cel din Superligă.

”Ăia de la Juventus nu-i văd carenţele, bine că le vede nea Mitică”

”Nea Mitică Dragomir zicea că Liga 1 la noi e peste Serie B. Extraordinar... A zis de Drăguşin că are carenţe mari. Ăştia de la Transfermarkt nu-i văd carenţele, nici ăia de la Juventus, dar bine că le vede nea Mitică. Dânsul ştie fotbal, dar nu are ochi la jucători. A zis de Panţîru că o să coste 18 milioane, de Bălan de la Rapid că o să ajungă la 8 milioane, de Plumbuitu că o să coste 80 de milioane. Unul n-a nimerit!

S-a supărat un pic pe mine şi a început să-mi spună că l-a descoperit pe Lăcătuş... da, şi eu pe Marcel Răducanu. Nu e de condamnat, sunt şi foşti fotbalişti care n-au ochi la jucători. De ce majoritatea directorilor sportivi nu sunt foşti mari jucători?”, a spus Manea pentru GSP.ro.

Mitică Dragomir i-a declarat ”război lui Florin Manea. ”Îl spulber! Se leagă de mine?”. Ce l-a deranjat pe ”Oracolul din Bălceşti”

”Manea se pricepe la fotbal? Ce a condus Manea? A condus taică-su, nu el. Florin să stea în banca lui, că nu ştiu dacă e bine. El s-a ocupat de altceva prin America, se leagă de mine? Îl spulber! Îl dădea Rapid afară dacă se pricepea aşa de mult?  Spuneţi-i că aştept scuzele lui, dacă am vorbit ce nu trebuie. Aştept scuzele lui într-o săptămână, dacă nu, îl provoc să ne facem de râs.

(n.r. Florin Manea a spus de Dragomir că nu este un bun scouter) Eu sunt scouter? Păi ce, eu sunt negustor de fotbalişti? Când va avea el, cum i-am scos eu pe Lăcătuş şi alţi 10-15 fotbalişti de talie europeană, atunci să vorbească cu mine”, a declarat Mitică Dragomir pentru GSP.ro.

 

Afla mai multe despre: florin maneadumitru dragomirrapid 

viewscnt
Articole similare