Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mititelu, revoltat după remiza din Copou: ”Dima, singurul om din România care susţine că nu a fost henţ. Decizia a fost subiectivă. Am informaţii”

Mititelu, revoltat după remiza din Copou: ”Dima, singurul om din România care susţine că nu a fost henţ. Decizia a fost subiectivă. Am informaţii”

FC U Craiova

Comentarii

Patronul celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, a criticat arbitrajul din meciul din Copou contra celor de la Poli Iaşi.

Poli Iaşi a remizat, pe teren propriu, cu FCU Craiova, scor 0-0, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Superligii.

În minutul 16, un gol al oltenilor a fost anulat pentru offside, după consultarea VAR.

De asemenea, în minutul 30, arbitrul a dictat penalty pentru FCU, dar decizia a fost anulată tot după consultarea VAR. ”Centralul” Rareş Vidican a fost chemat la monitorul video de arbitrul VAR Iulian Dima şi a schimbat decizia iniţială pe care o luase în teren.

Reacţia finanţatorului FCU Craiova, după remiza fără goluri de la Iaşi

La finalul meciului din Copou, Adrian Mititelu a avut o intervenţie telefonică în direct şi şi-a arătat nemulţumirea faţă de decizia de arbitraj luată la faza din minutul 30, pe care a numit-o ”subiectivă”.

Patronul celor de la FCU Craiova a avut un discurs dur la adresa lui Iulian Dima, despre care a precizat că ar avea nişte informaţii, dar nu le poate face publice.

”M-a deranjat rezultatul analizei. La penalty este mincinos. Probabil că Dima este singurul om din România care susţine că acolo nu a fost henţ. Toţi cei cu care am vorbit mi-au spus că a fost penalty clar. La gol nu spun pentru că nu pot să-mi dau seama. Pare a fi offside.

Eu ştiu ce se întâmplă, dar nu am cum să dovedesc. Ştiu cine este Dima, ştiu în ce cerc se învârte, ştiu relaţia lui cu Bodescu. Să fiţi convinşi că dacă era în careul nostru, era penalty. L-a chemat pe arbitru, l-a intimidat. Este un arbitru care nu arbitrează ceea ce vede, ci ceea ce trebuie pentru unii şi alţii.

Sunt lucruri pe care nu le pot dovedi. Am nişte informaţii în sensul ăsta. A fost o chestiune oarecum la limită, dar eu zic că în nouă din zece cazuri era penalty. Acest joc de-a şoarecele şi pisica, atunci când unui arbitru de centru i se spune în ureche de la VAR chestia asta, normal că este influenţat. Nu are curajul să-ţi asume responsabilitatea.

Sunt convins că decizia a fost una subiectivă. Noi trebuie să ne vedem de joc. Mă tem puţin, dar sunt şi optimist că, până la urmă, vom reuşi să şi câştigăm. Echipa a arătat bine. Iaşiul este o echipă grea, dar am fost peste ei şi meritam să câştigăm, după ansamblul jocului”, a declarat Mititelu, conform Prima Sport.

În urma meciului din Copou, Poli Iaşi ocupă locul 13, de baraj, cu 18 puncte, în timp ce FCU Craiova ocupă celălalt loc de baraj, cu 17 puncte.

Afla mai multe despre: craiovaadrian mititeluiulian dimasuperliga 

viewscnt
Articole similare