Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mitriţă, ”urecheat” după ratarea uriaşă cu FCSB şi reacţia de la finalul meciului: ”Ar trebui să se gândească” | EXCLUSIV

Mitriţă, ”urecheat” după ratarea uriaşă cu FCSB şi reacţia de la finalul meciului: ”Ar trebui să se gândească” | EXCLUSIV
Comentarii

Universitatea Craiova a început dezastruos noul an. Deşi a jucat doar pe teren propriu, formaţia pregătită de bulgarul Ivaylo Petev a înregistrat două eşecuri în primele două etape din 2024, ambele venind în faţa unor rivale din zona play-off-ului: Farul Constanţa şi FCSB.

Universitatea Craiova a fost spulberată pe teren propriu de FCSB, scor 0-3, în etapa a 23-a din Superliga României.

Meciul a început cu un incident la tribuna a II-a, acolo unde un suporter al oltenilor s-a accidentat şi a fost nevoie de intervenţia ambulanţei. 

Pe teren, Târnovanu a intervenit în minutul 25 la şutul lui Mitriţă, iar Băluţă a trimis peste poarta gazdelor în minutul 36. 

Deschiderea scorului a venit dintr-un penalty acordat de Marcel Bîrsan, după sesizarea VAR, în prelungirile primei reprize. Zajkov a atins balonul cu mâna în propria suprafţă de pedeapsă şi Olaru a marcat cel de-al 14-lea său gol stagional, transformând penalty-ul.

FCSB a majorat scorul în minutul 50, prin Florinel Coman, iar Miculescu a profitat de greşeala lui Bancu, din minutul 84, a recuperat balonul, a pătruns şi a şutat din afara careului, stabilind scorul final. 

Despre ocazia imensă ratată de Alex Mitriţă, una care putea influenţa în mod decisiv cursul ulterior al jocului, s-au pronunţat şi experţii Orange Sport, Nicolae Dică şi Basarab Panduru.

Mitriţă, ”tras de urechi”: ”Ca să acumulezi puncte, trebuie să dai goluri”

Dică a precizat cum ar fi trebuit să finalizeze jucătorul Craiovei la acea fază: cu o scăriţă. Dacă reuşea acest procedeu, oltenii erau cei care ar fi deschis scorul.

”Ca să acumulezi puncte, trebuie să dai goluri. Ar trebui să se gândească. Este o ocazie imensă, pe centrul porţii. A avut timp să ridice capul, să vadă portarul.

Târnovanu era deja culcat de mult timp. El a dat tare. Dacă îi dă scăriţă, îl omoară pe portar, dacă bagă puţin piciorul sub ea”, a declarat Dică, la Orange Sport.

De altfel, Basarab Panduru a fost de părere că ”nu ai cum să nu dai gol” la ocazia rarisimă pe care a avut-o jucătorul de la Craiova.

”La fel. Nu se uită, nu-l vede. Cred că în primă fază ridică capul, după care e tot preocupat de minge şi nu-l vede. Târnovanu se aruncă acolo. Ce vrei mai mult de atât? Târnovanu vine deja aruncat în partea stângă. 

Mitriţă e cu capul în pământ, Târnovanu e acolo, bagi puţin, ai dat-o pe lângă el fără probleme. Nu mi se părea grea asta. Aici trebuie să dai gol. E atât de mare ocazia... şi portarul te ajută foarte mult, nu ai cum să nu dai gol”, a completat Panduru.

Întrebat la finalul meciului despre ocazia uriaşă din prima repriză, Mitriţă a răspuns ferm: "Nu o să revăd acea fază, de ce să o revăd? A fost o ratare, am ratat, iar data viitoare sper să marchez".

Afla mai multe despre: alex mitritacraiovanicolae dicabasarab pandurusuperliga 

viewscnt
Articole similare