Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, euforic după ce FCSB a demolat-o pe Universitatea Craiova: ”Eu îi învăţ să joace fotbal. Nu e ca la lupte greco-romane”

Gigi Becali, euforic după ce FCSB a demolat-o pe Universitatea Craiova: ”Eu îi învăţ să joace fotbal. Nu e ca la lupte greco-romane”

FCSB

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a tras concluziile după victoria echipei sale în Bănie, pe terenul celor de la Universitatea Craiova.

FCSB a câştigat, Gigi Becali a reacţionat

FCSB a învins-o în deplasare pe Universitatea Craiova, scor 3-0, în etapa a 23-a din Superliga României.

Golurile bucureştenilor au fost marcate de Olaru (45+8), din penalty, Coman (50) şi Miculescu (83).

A fost cea de-a doua victorie reuşită de FCSB în 2024 din tot atâtea meciuri jucate, fără să primească gol.

La o zi distanţă de la demonstraţia de forţă din Bănie, Gigi Becali a oferit prima reacţie de la reşedinţa sa din Aleea Alexandru.

”Eu am fost la echipă acum trei ani şi le-am zis: jucaţi fotbal! Aveţi familii, aveţi copii şi gândiţi-vă dacă v-ar place să vă rupă alţii piciorul vouă. E meseria voastră. Aici nu e ca la lupte greco-romane. Nu la picioare. Jucaţi mingea.

Cum s-ar spune: să-i călcăm pe cap! Eu îi învăţ să joace fotbal, iar ei probabil le spune: ”Bă, îi călcăm pe cap”. Păi, da, dar iei roşu sau galben, dacă tu îi spui: ”Le rupem gleznele, îi suim pe garduri”.

Dacă tu aşa-i înveţi, ei nu mai joacă fotbal. Ei se gândesc la suit pe garduri. Că după un galben, le e şi frică să joace cum trebuie”, a declarat Gigi Becali, după meci.

În urma acestui rezultat, FCSB a ajuns la 50 de puncte şi este lider detaşat în clasament, în timp ce Universitatea Craiova este pe locul 5, cu 34 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalisuperliga 

viewscnt
Articole similare