Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica numeşte următorul fotbalist cu care va da FCSB lovitura după Ianis Stoica: ”Sunt jucători ca el la Barcelona” | EXCLUSIV

MM Stoica numeşte următorul fotbalist cu care va da FCSB lovitura după Ianis Stoica: ”Sunt jucători ca el la Barcelona” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB are o multitudine de tineri super talentaţi în ogradă, iar aceştia ar putea aduce foarte mulţi bani în club.

După ce la începutul perioadei sale la FCSB, Gigi Becali transfera jucători fără să ţină cont de vârstă sau naţionalitate, FCSB a devenit acum o echipă ce preferă să mizeze pe tineri români.

Latifundiarul a investit masiv în baza de antrenamente şi în academie şi are unul dintre cele mai bune proiecte de dezvoltat juniori din ţară, mulţi dintre ei primind şi şansa să debuteze la prima echipă.

Din toţi juniorii debutaţi la FCSB în ultimii ani, Ianis Stoica pare cel mai promiţător şi ar fi deja în vizorul lui Arsenal, care ar fi dispusă să plătească 7,5 milioane de euro pentru el.

Despre atacant s-a vorbit mult în ultima vreme, însă MM Stoica a dorit să remarce un alt tânăr jucător al FCSB-ului, cu care este de părere că echipa poate da lovitura.

MM Stoica numeşte următorul tânăr jucător cu care va da FCSB lovitura după Ianis Stoica

Alexandru Musi are deja meciuri la prima echipă, deşi are doar 17 ani, iar MM Stoica este convins că şi el va ajunge mare.

Managerul sportiv al FCSB-ului a mai vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova, de duminică seara, dar şi despre diverşi alţi tineri jucători din lotul echipei, care asigură că FCSB-ul îndeplineşte regula U21 din Liga 1.

Ştii cum îi freamătă nările lui Musi? Sunt jucători 2004 ca Musi care joacă la Barcelona, imediat îi dai drumul lui Musi. Senzaţional se face copilul. Senzaţional şi acoperă multe poziţii.

(n.r. pentru regula U21) Avem Octavian Popescu, Musi, Perianu, Şerban, Tîrnovanu, Ducan. Nu avem probleme.

(n.r. despre meciul cu Universitatea Craiova) Jocul s-a îmbunătăţit cu Reghecampf, vizibil. Echipa s-a exprimat altfel. Cu Reghe echipa a jucat din ce în ce mai bine.

(n.r. despre punctele cu care se intră în play-off) Am intrat de pe primul anul trecut şi nu am luat titlul, aşa că socoteli nu mai fac. Nu mai fac nici să...”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare