Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mohamed Salah are statuie din ceară la Muzeul Madame Tussauds din Londra: ”Este ca şi cum m-aş uita în oglindă”

Mohamed Salah are statuie din ceară la Muzeul Madame Tussauds din Londra: ”Este ca şi cum m-aş uita în oglindă”

Liverpool

Comentarii

Muzeul Madame Tussauds din Londra expune, de joi, o statuie din ceară a internaţionalului egiptean al echipei Liverpool, Mohamed Salah.

Fotbalistul a fost prezent la evenimentul de prezentare. “Venit de pe teren şi pregătit pentru covorul roşu, a sosit Regele Egiptului!”, este mesajul de pe Twitter al muzeului, alături de fotografii cu Salah şi statuia sa.

Mohamed Salah s-a întâlnit pentru prima dată cu echipa de artişti de la muzeu în ianuarie 2020, când i s-au făcut sute de fotografii şi i s-au luat numeroase măsurături pentru realizarea statuii.

“Este o binecuvântare să fiu recunoscut şi imortalizat astfel. Nu mi-a venit să cred când am stat alături de ‘mine’, este ca şi cum m-aş uita în oglindă. Abia aşteptă să văd ce părere au fanii”, a declarat jucătorul.

Klopp îl vede câştigător al Balonului de Aur

Antrenorul lui Salah de la Liverpool, germanul Jurgen Klopp crede că Mo Salah ar putea câştiga Balonul de Aur în acest an:

”Nu am nici cea mai vagă idee cum câştigi Balonul de Aur. Dacă este despre a ajunge în finala Champions League şi a marca cele mai multe goluri, atunci ar putea fi dificil pentru el, dar dacă se bazează pe forma ultimilor doi ani, atunci trebuie să aibă o şansă. Intern, mereu primeşte laudele meritate, dar extern, nu ştiu.

După cele două goluri marcate (n.r. în week-end, cu Watford), lumea, dintr-odată, crede că ar putea fi (n.r. cel mai bun jucător din lume). A mai marcat aşa şi înainte şi a performat la cel mai înalt nivel mulţi ani. Va face asta din nou şi din nou. Orice s-ar scrie despre el, merită să câştige, dar acum ne pregătim pentru Atletico”, a declarat Jurgen Klopp.

Afla mai multe despre: mo salah 

viewscnt
Articole similare