Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moldovan aruncă bomba! Titularul abia cumpărat de FCSB e dorit în Franţa: "Am informaţii" | EXCLUSIV

Moldovan aruncă bomba! Titularul abia cumpărat de FCSB e dorit în Franţa: "Am informaţii" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Viorel Moldovan, fost campion al Franţei cu Nantes ca jucător, susţine că a aflat că o echipă din Ligue 1 este interesată de unul dintre titularii de la FCSB.

Gigi Becali poate transfera din nou în străinătate. Viorel Moldovan a dezvăluit clubul

FCSB şi-a consolidat prima poziţie în Superliga, cu 44 de puncte, iar primul 11 a fost conturat, mai ales după ultimele rezultate pozitive din campionat. Dacă Gigi Becali i-a cumpărat pe Baba Alhassan şi Luis Phelipe, finanţatorul ar putea fi pus în gardă şi de interesul unui club din Franţa pentru un om de bază. 

Viorel Moldovan, unul dintre românii apreciaţi în fotbalul din Franţa, susţine că a aflat că Lorient, echipa aflat pe penultimul loc din Ligue 1, a pus ochii pe Siyabonga Ngezana. Apărătorul sud-african de 26 de ani a jucat 20 de meciuri pentru FCSB în acest sezon. 

Fundaşul central adus în iulie pentru 600.000 de euro a ajuns în vizorul clubului francez.  

"Nu ştiu dacă îl vor pierde pe Ngezana. Se pare că Lorient are un interes pentru el. Am informaţii şi din Franţa", a declarat Viorel Moldovan, pentru Orange Sport. 

Pentru ultimul meci din Superliga, Ngezana a avut probleme medicale, din cauza unei viroze care a lovit lotul "A ajuns la spital, n-a mai putut să intre. A căzut din picioare. I s-a făcut un CT şi e bine, s-a recuperat", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Viorel Moldovan crede că FCSB mai are de acoperit două posturi

Expertul Orange Sport crede că FCSB încă are nevoie de întăriri la nivelul fundaşilor centrali şi în atac pentru a cucerit titlul. Totuşi, primul loc şi campionatul ar putea fi ameninţate chiar de finanţator. 

"Da, ar trebui un atacant, un fundaş central. FCSB se pare că are un vânt în pupa şi eu văd că ar fi anul lor. Rămân principala favorită la campionat, depinde ce stare de spirit va avea Gigi Becali", a adăugat Viorel Moldovan, pentru Orange Sport. 

În primul meci oficial din 2024, FCSB primeşte vizita echipei UTA, pe 22 ianuarie, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: viorel moldovanngezanangezana fcsbngezana fcsb lorient 

viewscnt
Articole similare