Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment emoţionant pentru Sergio Ramos. Fundaşul va fi din nou adversarul lui Real Madrid, după 18 ani

Moment emoţionant pentru Sergio Ramos. Fundaşul va fi din nou adversarul lui Real Madrid, după 18 ani
Comentarii

Dacă va juca sâmbătă, Sergio Ramos (Sevilla FC) se va afla din nou, după 18 ani, în postura de adversar al lui Real Madrid în La Liga.

Ramos a jucat ultima oară împotriva lui Real Madrid pe 14 mai 2005, când a şi marcat primul gol al echipei andaluze în meciul încheiat în final cu o remiză, 2-2, pe Sanchez Pizjuan.

În sezonul următor, 2005-2006, Ramos a jucat în tricoul andaluz prima partidă de campionat, apoi a fost transferat la Real Madrid, unde a evoluat timp de 16 sezoane. Fundaşul în vârstă acum de 37 ani a jucat apoi timp de două sezoane la Paris Saint-Germain (2021-2023). Din vară, Ramos a revenit la clubul andaluz care l-a format.

La PSG, Ramos a avut ocazia de a juca împotriva lui Real Madrid în "dubla" din optimile Ligii Campionilor, în februarie şi martie 2022, dar din cauza unei accidentări nu a fost convocat pentru cele două partide. Real Madrid s-a calificat atunci în sferturi după un 0-1 la Paris şi un 3-1 pe Santiago Bernabeu.

Meciul Sevilla - Real Madrid se dispută în cadrul etapei a 10-a din La Liga, sâmbătă, la ora 19:30, în direct la Orange Sport 2.

Afla mai multe despre: sergio ramos 

viewscnt
Articole similare