Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment istoric la Târgovişte! Chindia, prima partidă acasă, după patru ani de aşteptare. ”Ăsta nu e meci să inaugurezi”. Reacţia lui Toni Petrea | VIDEO

Moment istoric la Târgovişte! Chindia, prima partidă acasă, după patru ani de aşteptare. ”Ăsta nu e meci să inaugurezi”. Reacţia lui Toni Petrea | VIDEO

Fotbal intern

Comentarii

Meciul cu FC Voluntari este primul pe care Chindia îl joacă pe stadionul din Târgovişte. După patru ani de la promovarea echipei în prima ligă şi de aşteptare a inaugurării arenei proprii, aceasta a fost în final finalizată şi dată în folosinţă trupei lui Toni Petrea.

Chindia joacă în ultima etapă a sezonului în curs pe teren propriu cu FC Voluntari, în direct pe Orange Sport 1 şi live video pe Orangesport.ro.

Chindia, în pericol să joace un singur meci în Superligă pe noua arenă

Partida are dublă însemnătate pentru formaţia lui Toni Petrea. Este primul meci pe care Chindia îl joacă pe noul stadion din Târgovişte, ”Eugen Popescu”, abia la patru ani de la promovarea echipei în prima ligă.

Totodată, de partida cu Voluntari depinde şi dacă gruparea dâmboviţeană va evita retrogradarea directă sau va ocupa un loc de baraj la finalul acestui sezon pentru a se menţine în Superligă şi în stagiunea viitoare. 

Această situaţie cu o însemnătate aparte pentru Chindia a fost comentată şi în studioul Orange Sport.

”Chindia a avut şi anumite meciuri când merita să câştige şi nu a reuşit. Să joci meci decisiv cu petrolul pe teren propriu, dar în deplasare e o greşeală uriaşa, foarte mare.

Ăsta nu e meci să inaugurezi stadionul. Ia-ţi un amical. Când se inaugurează, de obicei iese rău. Astea nu sunt superstiţii. Ei nu au avut condiţii de antrenament”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Stadionul ”Eugen Popescu” din Târgovişte a primit laude din partea lui Viorel Moldovan, fost antrenor al Chindiei.

”Stadionul arată excelent. Ar trebui să aibă frisoane. Mie-mi place Toni Petrea ca antrenor. Îmi transmite şi mie anumite semnale. Pe termen scurt a reuşit să producă acel şoc.

Dar sunt anumiţi jucători, care pe termen lung, cu părere de rău, o spun, nu reuşesc să menţină ritmul, au oscilaţii”, a adăugat şi fostul mare internaţional.

Prima reacţie a lui Toni Petrea cu privire la inaugurarea arenei din Târvogişte: ”O stare de euforie”

Înaintea meciului cu Voluntari, care este cel în care Chindia se întoarce acasă după 25 de ani în prima ligă, a vorbit şi Toni Petrea, actualul antrenor al dâmboviţenilor.

De menţionat este faptul că această arenă nu are peluze, ci este alcătuit doar din două tribune, care sunt ocupate în proporţie covârşitoare de suporterii Chindiei.

”Un meci greu, decisiv pentru noi. Trebuie să câştigăm pentru a spera în continuare la baraj. (n.r. inaugurarea) Vine cam târziu, dar noi ne concentrăm acum pe ultimul meci din play-out.

E o stare de euforie dată şi de suporteri pentru că jucăm şi la Târgovişte în final”, a reaţionat şi Toni Petrea.

Până în momentul de faţă, Chindia a fost nevoită să-şi dispute meciurile de pe teren propriu pe mai multe stadioane din apropiere, majoritate pe ”Ilie Oană” din Ploieşti.

Afla mai multe despre: chindiastadion targovistetoni petrea 

viewscnt
Articole similare