Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moratti crede că Roma a dat lovitura cu Mourinho: ”Jose o să domine campionatul!”

Moratti crede că Roma a dat lovitura cu Mourinho: ”Jose o să domine campionatul!”

Serie A

Comentarii

Massimo Moratti, fostul preşedinte al lui Internazionale Milano, crede că revenirea lui Mourinho în Serie A este o mare lovitură pentru fotbalul italian.

Fost preşedinte la Inter şi un influent om de afaceri, Massimo Moratti susţine că Jose Mourinho va domina campionatul italian după revenirea sa în Serie A. Cei doi au colaborat la Internazionale Milano în perioda în care Mourinho a reuşit o ”triplă” istorică:

”Cred că revenirea lui Jose Mourinho în Serie A este evenimentul anului. Avem mulţi antrenori care vor face diferenţa, dar Mourinho o să domine” a mărturisit Moratti.

”Sunt foarte fericit pentru el. Este un antrenor care oferă încredere, iar fanii Romei au toate motivele să fie fericiţi. El vrea să câştige ca întotdeauna, dar nu cred că vrea să vorbească despre titlu, chiar dacă îşi doreşte să-l câştige. Mourinho nu se poate limita la locurile 3 sau 4” a mai spus Massimo Moratti, citat de Football Italia. 

Momentan, Mourinho se bucură de un start excelent ca antrenor al celor de la AS Roma. Portughezul a câştigat primele patru meciuri ale sezonului, în Conference League şi Serie A. ”Va fi un sezon cu victorii dar şi cu înfrângeri. Vom pierde meciuri, dar esenţial este să intrăm în fiecare partidă cu ideea că putem câştiga orice meci” a spus Mourinho, după victoria de pe terenul Salernitanei.

Antrenorul în vârstă de 58 de ani a cucerit de două ori titlul în Italia cu Inter Milano, în 2008-2009 şi 2009-2010. Este câştigător al Cupei Italiei în 2009-2010 şi al Supercupei Italiei în 2008. La precedenta sa experienţă în Serie A, Mourinho a adus şi UEFA Champions League la Milano, după o finală cu Bayern Munchen. 

Afla mai multe despre: morattimourinho 

viewscnt
Articole similare