Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moruţan şi Cicâldău, lăudaţi în presa din Italia după meciul cu Lazio. Ce note au primit

Moruţan şi Cicâldău, lăudaţi în presa din Italia după meciul cu Lazio. Ce note au primit
Comentarii

Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan au fost titulari în meciul dintre Galatasaray şi Lazio, din Conference League, scor final 1-0.

Jurnaliştii italieni au apreciat efortul depus de ambii jucători români. 

Ceide la tuttomercatoweb.com le-au acordat nota 6,5, atât lui Moruţan, cât şi lui Cicâldău.

Cei doi români şi Kerem Akturkoglu au fost jucătorii lui Galatasaray care au primit cele mai mari note.

Ce au scris italienii:

"Românul a fost capabil să pună o presiune constantă asupra întregii apărări a lui Lazio. Prima dată a lovit bara transversală a lui Strakosha, care era bătut, iar apoi a pus mingea în careu la faza în care portarul biancocelestilor a făcut eroarea decisivă", au scris italienii despre Moruţan.

"Are capacitatea de a fi mereu găsit la locul şi momentul potrivit. I-a lipsit doar golul pentru o prestaţie extraordinară, dar Strakosha a fost cel care s-a opus, iar apoi i-au lipsit câţiva centimetri", a fost descrierea făcută lui Cicâldău de sursa citată.

Galatasaray e prima, cu trei puncte, fiind urmată de Olympique Marseille şi Lokomotiv Moscova, in prima rundă din grupa E a Conferencea League. 

Olimpiu Moruţan a contribuit la primul gol al meciului. A fost o fază extrem de ciudată, în care mingea centrată de Moruţan a fost respinsă de un apărător al italienilor, iar Strakosha nu a putut prinde în aer mingea. Un balon care s-a scurs în poartă, printre mâinile portarului de la Lazio.

Afla mai multe despre: olimpiu morutanalexandru cicaldau 

viewscnt
Articole similare