Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care a părăsit-o Varane pe Real Madrid şi de ce a ales-o pe Manchester United: ”Nu a fost o decizie făcută peste noapte”

Motivul pentru care a părăsit-o Varane pe Real Madrid şi de ce a ales-o pe Manchester United: ”Nu a fost o decizie făcută peste noapte”

Manchester United

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă dinaintea duelului cu Villareal, Raphael Varane a vorbit despre decizia de a pleca de la Real Madrid şi de a semna cu United.

Raphael Varane a părăsit-o pe Real Madrid în vara lui 2021, după 10 ani petrecuţi la club. Cu un singur an rămas din contractul său pe Bernabeu, clubul a fost dispus să îl vândă la United, pentru a nu îl pierde pe gratis sezonul viitor.

Vorbinde despre decizia de a pleca din capitala Spaniei, internaţionalul francez a dezvăluit că nu a fost o decizie uşoară. După atât timp pe Bernabeu, Varane voia o provocare nouă, însă s-a gândit mult şi bine înainte de a îi alege pe ”diavolii roşii”.

Motivul pentru care a părăsit-o Varane pe Real Madrid şi de ce a ales-o pe Manchester United

M-am gândit mult la asta. Nu a fost o decizie făcută peste noapte. Am vrut să plec de la Real Madrid, mai mult ca sigur, dar am vrut să plec pe termeni buni. Am vrut să încerc să experimentez şi alte lucruri şi emoţii la alt club. Pur şi simplu am vrut ceva diferit. Am şţtiut că Premier League e un campionat de top şi am văzut asta de când am venit”, a declarat Varane.

În timpul petrecut la Real Madrid, Varane a reuşit să însumeze 360 de partide, în care a marcat 14 goluri şi a oferit şapte pase decisive. Alături de giganţii iberici, internaţionalul francez a ridicat, printre altele, patru Ligi ale Campionilor.

Miercuri seara, Manchester United o va înfrunta pe Villareal, de la ora 22:00. Partida poate fi urmărită, în direct, pe Telekom Sport 3 şi telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: raphael varanemanchester united 

viewscnt
Articole similare