Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

5 jucători care ar putea pleca vara viitoare de la Manchester United

5 jucători care ar putea pleca vara viitoare de la Manchester United

Manchester United

Comentarii

Ole Gunnar Solskjaer ar putea renunţa la cinci jucători vara viitoare.

Manchester United a reuşit o campanie de achiziţii impresionantă în această vară. Se spune despre acest Manchester United că este cel mai bun din ultimii ani, iar sosirea unor staruri precum Cristiano Ronaldo, Raphael Varane sau Jadon Sancho întăreşte convingerea specialiştilor.

Totuşi, United nu vrea să se oprească aici. Pentru sezonul viitor îl are deja ca prioritate pe Declan Rice de la West Ham United, fotbalist care l-ar putea înlocui pe Paul Pogba, al cărui contract cu ”Diavolii” expiră vara viitoare. Potrivit presei engleze, cinci fotbalişti din actualul lot sunt în pericol de a părăsi Old Trafford în vară. Iată care sunt aceste nume:

Donny van de Beek: nu şi-a câştigat locul de titular şi nici nu pare că are şanse să o facă în acest sezon. Potrivit englezilor, Van de Beek va pleca în vara viitoare la United.

Jesse Lingard: un jucător care a impresionat la West Ham United şi care rămâne în continuare un jucător de lot. Fotbalistul vrea mai mult şi foarte probabil, din vara viitoare va avea o altă echipă.

Anthony Martial: un jucător extrem de talentat, dar care a pierdut şansa la titularizare, mai ales după explozia tânărului Mason Greenwood. Revenirea lui Cristiano Ronaldo îi lasă şanse şi mai mici lui Martial, care e dorit în continuare de cluburi importante din Europa

Alţi doi jucători care vor pleca probabil în vara viitoare de la Manchester United sunt Eric Bailly şi Phil Jones, doi fundaşi care au oferte chiar din Premier League şi care momentan, nu-şi mai găsesc locul în primul 11 al lui Ole Gunnar Solskjaer

Afla mai multe despre: manchester unitedmartialvan de beeklingard 

viewscnt
Articole similare