Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho a analizat favoritele de la Euro 2020: ”Când îl ai pe Mbappe în echipă, e dificil să nu câştigi!” Pe cine vede mare favorită

Mourinho a analizat favoritele de la Euro 2020: ”Când îl ai pe Mbappe în echipă, e dificil să nu câştigi!” Pe cine vede mare favorită

EURO 2020

Comentarii

Jose Mourinho a analizat principalele favorite la câştigarea Euro 2020, într-un material amplu scris pentru The Sun.

Cei de la The Sun l-au angajat pe Jose Mourinho pe perioada Euro 2020, iar editorialele portughezului pot fi citite începând cu data de 4 iunie. Pentru început, reputatul tehnician portughez a analizat principalele favorite la câştigarea competiţiei. Iată cum a descris Mourinho echipele care se bat în opinia specialiştilor, pentru trofeu.

Despre Anglia

”O generaţie plină de jucători excelenţi. Lotul arată extraordinar. Spre exemplu...cine este cel mai bun fundaş dreapta din lot? Dar al doilea? Dar al treilea? Lotul este foarte bun, cu multe opţiuni. Faza grupelor o joacă acasă, semifinalele şi finala acasă. Trebuie să se întâmple acum, dacă nu s-a întâmplat la Euro 1996. Trebuie să lupte pentru trofeu”

Despre Italia
”Voi urmări cu atenţie jucătorii mei de la Roma, Leonardo Spinazzola, Bryan Cristante şi Lorenzo Pellegrini. Mă voi concentra pe ei, desigur. Dar Italia are un lot bun, cu jucători experimentaţi, care ştiu să câştige. Vor fi puternici. Mancini este un antrenor experimentat, cu peste 20 de ani în cele mai puternice campionate şi ţări. Cred că oferă un plus de calitate ofensivă şi cred că va duce Italia în primele patru”

Despre Belgia
”O echipă puternică. O echipă cu jucători faorte buni. De Bruyne este fantastic, iar evoluţia ca jucător a lui Tielemans este foarte bună. Au jucători de creaţie şi un marcator incredibil ca Romelu Lukaku. În plus, au destulă experienţă acum, iar Roberto Martinez este un antrenor foarte bun”

Despre Franţa
”Pot face echipa A, pot face echipa B, pot face echipa C. Pentru că în acest moment au un număr incredibil de jucători de top. Când îl ai pe Mbappe în echipa ta, dificil este să nu câştigi! Este fotbalistul care câştigă meciuri, care sperie adversarii. Arată că este cel mai bun, lângă Messi şi Cristiano Ronaldo. Deschamps ştie ce vrea. Nu văd slăbiciuni la această echipă, iar dacă ar fi să spun o formaţie care va câştiga turneul, aş spune că ei sunt”

Despre Portugalia
”Ruben Dias este cel mai bun fundaş din lume în acest moment. Lângă el, un fundaş extrem de experimentat ca Pepe. Cristiano Ronaldo nu mai este un copil şi probabil că se află la ultimul turneul european. Cred că va face totul să mai câştige o dată trofeul. Cred că Fernando Santos este omul potrivit, în locul potrivit. Stabil, calm, adaptat. Ştie foarte bine jucătorii. Jucăm împotriva Franţei în Franţa, împotriva Germaniei în Germania şi împotriva Ungariei în Ungaria. O situaţie incredibilă, dar suntem capabili să o depăşim”

Despre Spania
”Are o generaţie tânără care vine din spate. Din punct de vedere tehnic, arată incredibil. Până şi fundaşii centrali sunt extrem de înzestraţi. Vor construi din spate, vor ţine de minge, vor ascunde mingea, îi vor face pe adversari să alerge după minge. Asta este Spania! Nu marchează însă suficient de mult pentru fotbalul pe care îl joacă. Devin fragili atunci când pierd mingea. Luis mi-a fost jucător la Barcelona, are calităţi incontestabile de lider. Va aduna echipa în jurul lui şi cred că pot bate pe oricine. Nu-i văd totuşi în finală”

Despre Olanda
”Sunt într-o situaţie ciudată duoă plecarea lui Koeman la Barcelona. Nu cred că i-a ajutat. Frank de Boer nu are atât de multă experienţă ca selecţioner. Nu sunt jucători răi, dar unde sunt Van Bastenii? Rijkaarzii? ”

Despre Germania
”Naţionala lui Low a fost groaznică în calificări şi groaznică în Nations League. Au reuşit să piardă cu Macedonia de Nord. Low va pleca după turneul final, o competiţie care va fi ultima şi pentru Thomas Muller, Mats Hummels sau Manuel Neuer. Sunt o echioă de temut, dar sunt soldaţi. Şi foarte disciplinaţi. Joshua Kimmich este un jucător tânăr, cu adevărat fantastic. Nu doar pentru prezent, ci şi pentru viitorul acestei ţări. Germanii sunt Germani. Iar asta spune tot”

Afla mai multe despre: jose mourinhoeuro 2020analiză euro 2020 

viewscnt
Articole similare