Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho, ofertat de Real Madrid! Dezvăluirea momentului şi decizia tehnicianului portughez

Mourinho, ofertat de Real Madrid! Dezvăluirea momentului şi decizia tehnicianului portughez

Real Madrid

Comentarii

Jose Mourinho ar fi putut reveni în această vară la Real Madrid.

Cel puţin asta susţine legendarul Paolo Futre, pentru FanPage: ”După ce a semnat cu AS Roma, Mourinho a primit oferta de a reveni la Real Madrid. A refuzat-o şi a rămas fidel proiectului de la AS Roma, pentru că îi plac provocările adevărate” a explicat Futre.


”Este o provocare mare percum a fost cea de la Porto sau cea de la Chelsea din primul mandat. Doar un nebun îi poate cere rezultate imediate. Proiectul lui Mourinho la Roma este o uriaşă provocare” a mai adăugat Futre, care a confirmat că Ancelotti a acceptat ulterior imediat propunerea Realului.

Futre s-a pronunţat şi cu privire la despărţirea dintre Juventus şi Cristiano Ronaldo: ”Este uşor să-l învinovăţeşti pe Cristiano. Dar de fapt, coechipierii săi au fost cei care au trădat. În primul an, Cristiano a marcat un hattrick cu Atletico Madrid. Se întâmplă la fel cum i s-a întâmplat lui Messi, care a fost acuzat de eliminările Barcelonei cu Roma şi Liverpool” a mai spus Paulo Futre.

Jose Mourinho (58 de ani) are 9 meciuri pe banca tehnică a Romei, dintre care a câştigat şapte. În weekend, formaţia sa a pierdut al doilea meci de când a fost preluată de portughez, 2-3 cu Lazio Roma, în Derby della Capitale.

Afla mai multe despre: mourinho 

viewscnt
Articole similare