Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutarea din meciul cu Randers pentru care se felicită Dan Petrescu: ”A fost o schimbare inspirată”. De ce nu a fost titular Alibec

Mutarea din meciul cu Randers pentru care se felicită Dan Petrescu: ”A fost o schimbare inspirată”. De ce nu a fost titular Alibec

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost eliminată din Conference League în urma înfrângerii cu Randers, scor 1-2.

CFR Cluj nu s-a mai ridicat la aşteptările din anii trecuţi şi în acest sezon şi a fost eliminată din grupele Conference League încă dinaintea încheierii acestora.

După înfrângerea cu Randers din etapa a cincea, scor 1-2, echipa pregătită de Dan Petrescu a rămas cu un singur punct şi şi-a asumat poziţa de codaşă a grupei.

Doar două goluri au marcat clujenii în cele cinci etape, iar nici apărarea nu a arătat mai bine, luând gol în fiecare meci de până acum.

Dacă Şumudică a fost învinuit iniţial pentru forma slabă din cupele europene a campioanei României, nici înlocuitorul său nu s-a descurcat mai bine.

Dan Petrescu a revenit în Gruia după calificarea în grupele Conference League, astfel că ”Bursucul” nu a câştigat niciun meci în cupele europene în acest sezon, faţă de cele trei câştigate de Şumudică în preliminarii.

Însă, adversarii înfrânţi de actualul tehnician de la Yeny Malatyaspor au fost mult mai accesibili decât cei ai ”Bursucului”, iar rezultatele echipei nu se bazează doar pe antrenorul de pe bancă.

Mutarea din meciul cu Randers pentru care se felicită Dan Petrescu

În urma meciului cu Randers, cel ce a decis soarta CFR-ului în Conference League, Dan Petrescu a explicat cum şi-a formulat primul 11 şi gândirea sa din spatele anumitor schimbări.

Alibec a început meciul doar pe bancă pe bancă, întrucât nu avea destule antrenamente în picioare, iar antrenorul său nu a vrut să îl rişte prea mult.

În acelaşi minut ca atacantul român a intrat şi Susic, în locul lui Manea, schimbare pentru care s-a felicitat Petrescu, întrucât croatul a reuşit o pasă decisivă.

Nu am schimbat pentru că Alibec a făcut prea puţine antrenamente şi m-am gândit că Susic poate să vină cu ceva în atac.

E mai ofensiv decât Cristi Manea şi la prima atingere a dat pasă de gol. A fost o schimbare inspirată”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare