Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutarea pe care a făcut-o CFR-ul în încercarea de a-şi completa lotul cu jucători U21. Pe cine a ofertat campioana de la Viitorul

Mutarea pe care a făcut-o CFR-ul în încercarea de a-şi completa lotul cu jucători U21. Pe cine a ofertat campioana de la Viitorul

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu caută în continuare soluţii pentru ca trupa din Gruia să aibă cât mai multe variante pentru acoperirea celor două poziţii unde trebuie să aibă în teren fotbalişti care să îndeplinească regula impusă de FRF.

Nu o dată antrenorul CFR-ului a criticat măsură impusă de Federaţie iar la conferinţa de presă de dinaintea Supercupei României cu Viitorul, a anunţat ameninţător că va schimba unul dintre jucătorii U21 încă din minutul 1 al partidei. Petrescu nu s-a ţinut de cuvânt pentru că Itu a fost schimbat abia la pauză cu argentinianul Culio. Celălalt fotbalist U21 pe care CFR-ul l-a avut în teren la Ploieşti a fost Costache.

Pentru a-şi completa lotul cu mai mulţi jucători care să îndeplinească acest criteriu de vârstă, clubul din Gruia s-a orientat şi către unul dintre fotbliştii care au jucat la CE de tineret din Italia. Boboc a fost ofertat de ardeleni conform gsp.ro, dar propunerea a fost mult sub pretenţiile lui Gică Hagi. Astfel CFRul era dispusă să plătească 300.000 de euro pentru fundaşul dreapta însă patronul Viitorului ar fi vrut aproximativ un milion de euro.  

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescubobocviitorulu21 

viewscnt
Articole similare