Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu îl înţeapă pe Niculescu, după o nouă înfrângere a Voluntariului: ”Din respect pentru fostul antrenor, nu vreau să vorbesc despre ce am găsit aici”

Mutu îl înţeapă pe Niculescu, după o nouă înfrângere a Voluntariului: ”Din respect pentru fostul antrenor, nu vreau să vorbesc despre ce am găsit aici”

FC Voluntari

Comentarii

Voluntari a picat pe loc de baraj după înfrângerea cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-1, iar Adrian Mutu a trimis o săgeată către fostul antrenor al ilfovenilor, Claudiu Niculescu.

”Briliantul” anunţă că Voluntariul nu trebuie să mai facă niciun pas greşit pentru a reuşi să se salveze de la retrogradare.

”A fost un meci echilibrat, cu echipe care aveau frica de a pierde. Atitudinea băieţilor a fost bună, dar noi trebuia să ştim mai bine ce vrem de la o asemenea partidă. Am primit un gol deşi aveam şase oameni în careu. Concluzie e că suntem pe loc de baraj, gluma se îngroaşă. Trebuie să uităm meciul ăsta, urmează o partidă grea cu Botoşani. Deja e timpul să nu mai facem absolut niciun pas greşit.

Din respect pentru fostul antrenor de aici, nu aş vrea să vorbesc despre probleme. Ştiam riscul pe care mi-l asum atunci când am venit aici. Asta este, trebuie să fim bărbaţi, să ne gândim şi la lucrurile bune şi să vedem cum ieşim din această situaţie grea.

Momentan, nimic nu e de partea noastră. Acasă n-am jucat foarte bine, dar de acum încolo ne rămâne să demonstrăm că merităm să ne salvăm”, a spus Adrian Mutu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mutuniculescuvoluntari,  

viewscnt
Articole similare