Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„N-am nimic cu Ciprian. Mi s-a părut că n-a zis adevărul”. Mesajul lui Alibec pentru Marica, după victoria entuziasmantă cu Austria

„N-am nimic cu Ciprian. Mi s-a părut că n-a zis adevărul”. Mesajul lui Alibec pentru Marica, după victoria entuziasmantă cu Austria
Comentarii

Denis Alibec pare gata să îngroape securea războiului cu Ciprian Marica. Atacantul Astrei a făcut două meciuri de senzaţie la echipa naţională, cu Irlanda de Nord şi cu Austria, iar apoi a vrut să lămurească problema cu cel care a marcat 25 de goluri sub tricolor.

Meciul cu Austria din etapa a doua a UEFA Nations League a reprezentat selecţia cu numărul 11 la echipa naţională a României pentru Denis Alibec. În partida de la Klagenfurt, „şeptarul” lui Mirel Rădoi a reuşit să deschidă scorul şi să marcheze pentru a doua oară la prima reprezentativă.

Alibec mai marcase sub tricolor în 2016, atunci când, aflat la selecţia cu numărul 3, atacantul puncta în înfrângerea pe care o suferea România, cu Ucraina, într-un meci amical, scor 3-4.

„Astă seară ne-au intrat cele trei goluri şi am reuşit să câştigăm. Am reuşit să câştigăm, nu ne-am considerat inferiori, aşa cum o făceam până acum.

Eu nu am nimic cu Ciprian, doar că mi s-a părut că nu a zis adevărul. Nu am fost previzibili cu Irlanda de Nord, mie aşa mi s-a părut. Mi-a trecut. Mă bucur că am marcat astăzi, este important că un antrenor îmi dă încredere, iar atunci mă simt foarte bine pe teren.

Terenul a fost foarte ud şi ştiam că dacă voi avea ocazia să dau la poartă, portarul va avea probleme. Toată săptămâna, asta am lucrat. Să mergem peste ei, să arătăm că putem juca fotbal, şi cred că s-a văzut asta. Dacă vom juca aşa, nu am nicio emoţie că nu vom trece de Islanda”, a declarat Denis Alibec pentru PRO TV.

Afla mai multe despre: alibecmarica 

viewscnt
Articole similare