Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nagelsmann e gata să-l transfere la Bayern! Bavarezii au găsit înlocuitorul perfect pentru Kingsley Coman

Nagelsmann e gata să-l transfere la Bayern! Bavarezii au găsit înlocuitorul perfect pentru Kingsley Coman

Bayern Munchen

Comentarii

Julian Nagelsmann vrea să-l transfere pe Luis Diaz de la FC Porto.

Kinglsey Coman s-a accidentat şi este momentant indisponibil, dar fotbalistul lui Bayern Munchen a primit şi veşti bune. Potrivit presei engleze, FC Liverpool şi Chelsea sunt interesate de transferul fotbalistului, care mai are contract cu Bayern până în 2023.

Chiar dacă l-ar pierde pe Coman, Bayern Munchen pare să fie deja pregătită. Potrivit germanilor de la TZ, Julian Nagelsmann vrea să-l transfere pe Allianz Arena pe internaţionalul columbian, Luis Diaz, de la FC Porto.

Fotbalistul dorit şi de Jose Mourinho la AS Roma este evaluat la 25 de milioane de euro, dar potrivit sursei citate, Porto nu ar renunţa la el pentru mai puţin de 45 de milioane de euro.

De serviciile lui Diaz se interesează şi Everton, formaţia antrenată de Rafa Benitez. Transferat din Columbia de FC Porto, pentru 7 milioane de euro, columbianul a marcat de 30 de ori pentru formaţia portugheză, iar în alte 14 rânduri a pasat decisiv. Luis Diaz este titular în naţionala Columbiei, pentru care a strâns din 2018 până în prezent 18 meciuri şi a maract de două ori. 

Afla mai multe despre: luis diazbayern munchennagelsmann 

viewscnt
Articole similare