Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NBA | Giannis Antetokoumpo, record al ligii în acest sezon, dar eclipsat de Haliburton. Milwaukee Bucks, eşec cu Indiana Pacers într-un meci cu 250 de puncte | VIDEO

NBA | Giannis Antetokoumpo, record al ligii în acest sezon, dar eclipsat de Haliburton. Milwaukee Bucks, eşec cu Indiana Pacers într-un meci cu 250 de puncte | VIDEO

NBA

Comentarii

Indiana Pacers şi Milwaukee Bucks au oferit un meci extrem de spectaculos, cu un total de 250 de puncte. Giannis Antetokoumpo a doborât un record, iar Tyrese Haliburton şi Bennedict Mathurin au fost şi ei la un nivel foarte ridicat.

Indiana Pacers a câştigat meciul de pe teren propriu cu Milwaukee Bucks, scor 126-124.

Giannis Antetokoumpo, record de puncte pentru acest sezon, dar insuficient pentru victorie

În absenţa lui Damian Lillard, Giannis Antetokoumpo a fost la mare înălţime, stabilind recordul de puncte pentru un jucător în acest sezon - 54, şi fiind la un singur punct de recordul carierei.

Dar nu a fost suficient pentru ca Bucks să obţină victoria. Formaţia din Milwaukee, Wisconsin, pierde în Indianapolis într-un meci în care a avut zece puncte avans după jumătatea sfertului patru.

Iar doi jucători ai gazdelor au fost decisivi pentru gazde. Tyrese Haliburton, cel mai bun pasator al ligii în acest sezon, a încheiat cu 29 puncte şi zece pase decisive, în timp ce Bennedict Mathurin, aflat la al doilea sezon în NBA, îşi stabileşte un nou record al carierei de puncte şi recuperări, 26 cu 11.

Milwaukee Bucks a avut o mare absenţă, pe Damian Lillard, starul adus de la Portland, acesta fiind la primul meci în care a fost indisponibil la noua sa echipă.

Totuşi, revenirea sa este anunţată pentru meciul următor, cel în noaptea de sâmbătă spre duminică, 12 noiembrie, cu Orlando, de la ora 1:00, în exclusivitate pe Orange Sport 1.

Un moment special a avut loc după joc, atunci când Tyrese Haliburton a fost aşteptat în drumul spre vestiare cu o îmbrăţişare uriaşă de tatăl său.

Faza meciului a fost oferită de Isaiah Jackson, în comentariul savuros al lui Cosmin Petrescu. Jucătorul celor de la Pacers s-a remarcat la finalul primului sfert cu un capac pe modul ”unde credeai că te ridici fără acordul meu”, urmat imediat de o finalizare spectaculoasă la celălalt panou.

Program meciuri NBA pe Orange Sport în luna noiembrie:

  • 12.11, 1:00 (noaptea de sâmbătă spre duminică), Milwaukee Bucks - Orlando Magic, Orange Sport 1
  • 12.11, 22:30, Los Angeles Clippers - Memphis Grizzlies, Orange Sport 3
  • 17.11, 5:00 (noaptea de joi spre vineri), Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder, Orange Sport 1
  • 19.11, 1:00 (noaptea de sâmbătă spre duminică), Charlotte Hornets - New York Knicks, Orange Sport 1
  • 19.11, 22:00, Philadelphia 76ers - Brooklyn Nets, Orange Sport 1
  • 26.11, 0:00 (noaptea de sambătă spre duminică), Oklahoma City Thunder - Philadelphia 76ers, Orange Sport 1
  • 26.11, 22:30, Milwaukee Bucks - Portland Trail Blazers, Orange Sport 3
  • 01.12, 5:00 (noaptea de joi spre vineri), Golden State Warriors - Los Angeles Clippers, Orange Sport 1

Afla mai multe despre: nbaindiana pacersmilwaukee bucksgiannis antetokoumpotyrese haliburton 

viewscnt
Articole similare