Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NBA | James Harden, transfer de senzaţie la Los Angeles Clippers. Modul în care şi-a anunţat sosirea în LA aduce aminte de Zlatan Ibrahimovic | VIDEO

NBA | James Harden, transfer de senzaţie la Los Angeles Clippers. Modul în care şi-a anunţat sosirea în LA aduce aminte de Zlatan Ibrahimovic | VIDEO

NBA

Comentarii

”Telenovela” cu privire la transferul lui James Harden (34 de ani) a luat sfârşit. Acesta a fost trimis de Philadelphia 76ers la LA Clippers.

James Harden nu mai este jucătorul celor de la Philadelphia 76ers. Cunoscuta vedetă din NBA s-a transferat la Los Angeles Clippers.

Mutarea a fost anunţată de Adrian Wojnarowski, cel mai cunoscut jurnalist din NBA, şi a venit ca urmare a relaţiei din ce în ce mai deteriorate cu cei din Philadelphia.

Harden şi Daryl Morey, preşedintele operaţiunilor de baschet al lui Sixers, au colaborat şi în perioada Houston Rockets şi sperau să repete succesul şi la echipa din Pennsylvania, dar a ieşit un fiasco.

Relaţia dintre cei doi s-a degradat din ce în ce mai mult în ultima vreme, ajungându-se chiar şi la conflicte, astfel că nu a mai fost cale de întors. 

Mai mult, situaţia deja destul de tensionată a escaldat în vară, atunci când superstarul în vârstă de 34 de ani a refuzat să se mai prezinte la antrenamentele echipei şi a încercat să forţeze un transfer în altă parte.

Ceea ce a şi reuşit, în cele din urmă. De acum încolo va îmbrăca tricoul celor de la Los Angeles Clippers. Alături de el au ajuns pe Coasta de Vest şi PJ Tucker şi Filip Petrusev (actualmente la Sacramento Kings).

La schimb, LA Clippers i-a oferit lui Philadelphia 76ers pe Nicolas Batum, Marcus Morris, Robert Convington şi Kenyon Martin Junior. Totodată, a existat şi un schimb de pick-uri între cele două grupări.

Privind retrospectiv, este o situaţie win-win pentru ambele părţi. Philadelphia 76ers a scăpat de capriciosul James Harden şi se poate concentra în linişte pe noul sezon din NBA, iar Los Angeles Clippers a format un trio de top: Kawhi Leonard, Paul George, James Harden, prin care speră că poate avea şanse la titlu.

James Harden poate fi văzut jucând şi în exclusivitate la Orange Sport 3, în meciul Los Angeles Clippers - Memphis Grizzlies, marţi, 12 noiembrie, de la ora 22:30.

James Harden şi o declaraţie care a devenit virală:

”Eu nu sunt un jucător de sistem, eu sunt insuşi sistemul”, a fost maniera prin care James Harden a hotărât să-şi anunţe sosirea la LA Clippers, în cadrul conferinţei sale introductive la gruparea din Vest.

James Harden a schimbat multe echipe în ultimii ani

După nouă sezoane petrecute la Houston Rockets (2012-2021), James Harden a schimbat alte trei echipe până în momentul de faţă.

  • 14 ianuarie 2021 - de la Houston Rockets la Brooklyn Nets
  • 10 februarie 2022 - de la Brooklyn Nets la Philadelphia 76ers
  • 30 octombrie 2023 - de la Philadelphia 76ers la Los Angeles Clippers

Afla mai multe despre: nbajames hardenla clippers 

viewscnt
Articole similare