Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ne-au făcut să strigăm ca pe vremea Generaţiei de Aur” Rapidiştii sunt alături de ”tricolori”

”Ne-au făcut să strigăm ca pe vremea Generaţiei de Aur” Rapidiştii sunt alături de ”tricolori”

Fotbal

Comentarii

Naţionala de tinere se află în faţa unui test extrem de important. În această seară jucătorii pregătiţi de Mirel Rădoi vor juca împotriva Franţei pentru o calificare istorică în semifinalele Campionatului European din Italia.

Ionuţ Voicu (34 de ani), impresionat şi el de evoluţia formidabilă a fotbaliştilor români în primele două meciuri de la EURO.

”Este o generaţie talentată, cu foarte mare încredere, eu cred că şi până acum au fost copii foarte talentaţi numai că ei şi-au schimbat un pic mentalitatea şi foarte bine au făcut.

Ne-au făcut mândri, ne-au făcut să strigăm prin case ca pe vremea Generaţiei de Aur. M-am bucurat foarte tare pentru ei şi le ţinem pumnii în continuare.

Se gândesc la meciul de astăzi, după o să se gândească la semifinale şi dacă, că ajutorul lui Dumnezeu, o să ajungă în finală, atunci se vor gândi. Este foarte greu, chiar dacă am bătut cu nişte goluri foarte multe, scoruri foarte bune dar să ştiţi că este foarte greu şi sunt sigur că ei sunt conştienţi de asta.

E normal să te bucuri pentru echipa naţională. Când ajungi acolo chiar nu mai contează atât de tare de unde provii, de la ce club vii, echipa naţională e a României, a tuturor şi ar trebui să ne bucurăm pentru ea”, a spus Ionuţ Voicu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nationala de tineretionut voicu,  

viewscnt
Articole similare