Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neaşteptat! Unde se transferă Vukusic de la FCSB. Gigi Becali i l-a "furat" unei alte echipe din Liga 1. Destinaţia, dezvăluită

Neaşteptat! Unde se transferă Vukusic de la FCSB. Gigi Becali i l-a "furat" unei alte echipe din Liga 1. Destinaţia, dezvăluită

FCSB

Comentarii

Aventura lui Ante Vukusic (29 de ani) la FCSB se va termina la finalul celor şase luni de contract. Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, l-a anunţat că nu se va mai baza pe el, iar atacantul croat s-ar putea întoarce "în ţara în care i-a făcut plăcere să joace fotbal".

Ante Vukusic l-ar fi putut impresiona pe Gigi Becali încă de la debutul la FCSB, în derby-ul cu Dinamo, dar mingea trimisă de el s-a oprit în bară. Au urmat patru meciuri în Liga 1 în care vârful adus de Mihai Stoica nu a marcat, iar Gigi Becali l-a anunţat că nu va fi păstrat la echipă, după evoluţia slabă din meciul cu Gaz Metan. În total, Ante Vukusic a bifat 129 de minute în Liga 1. 

Unde se poate transfera Ante Vukusic după ce Gigi Becali i-a închis "uşa" la FCSB

Blestemul atacanţilor de la FCSB continuă. După Harlem Gnohere, Gikiewicz, Adi Petre, Sergiu Buş, Alexandru Buziuc şi Ante Vukusic au eşuat, iar fostul preşedinte de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, a avut o explicaţie pentru ineficienţa atacanţilor centrali. 

Vestea aventurii ratate a lui Ante Vukusic la FCSB a ajuns şi în Slovenia, acolo unde atacantul a fost golgheter şi unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti ai campionatului. 

Publicaţia Ekipa.svet24.si a analizat situaţia lui Ante Vukusic la FCSB şi a susţinut că fotbalistul tras pe linie moartă de Gigi Becali ar putea reveni în Slovenia, când va deveni liber de contract, în vară. 

"Cu siguranţă, Ante Vukusic regretă că şi-a continuat cariera în România, la FCSB. Măcar poate fi fericit că s-a înţeles cu românii doar pentru şase luni. Iadul de acolo se va termina în curând. Se poate întoarce în Slovenia, în ţara în care i-a făcut plăcere să joace fotbal", a susţinut sursa citată. 

De ce a venit Vukusic la FCSB şi ce a spus Gigi Becali

”Vukusic rămâne la noi doar ca să se antreneze, să mai pună nişte carne pe el. De jucat, nu cred! Mai intră doar pe uşă, pe teren nu cred. Ce să mai fac? Am văzut ce era de văzut”, a declarat finanţatorul FCSB, conform Gazetei Sporturilor. 

Din Slovenia, Ante Vukusic nu a plecat în cele mai bune relaţii de la NK Olimpija Ljubljana. Actualul atacant de la FCSB a cerut rezilierea contractului cu clubul sloven, a renunţat la o parte din salariu şi a susţinut că s-a simţit umilit. Deşi a fost golgheter, croatul susţinea că era evitat de antrenor. 

La începutul sezonului, Ante Vukusic a fost aproape de a semna un precontract cu un alt club din Liga 1. Croatul îşi dăduse acordul, iar cu o zi înainte de a semna a intervenit FCSB, care l-a făcut să se răzgândească. 

Afla mai multe despre: ante vukusicante vukusic fcsbfcsbgigi becaliechipa ante vukusicgigi becali ante vukusictransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare