Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie în Bănie. Prima repriză din Universitatea Craiova - Chindia, de senzaţie. Markovic, finalizare de clasă. Creţu, gol şi assist. Oaspeţii, cu penalty ratat şi om eliminat | VIDEO

Nebunie în Bănie. Prima repriză din Universitatea Craiova - Chindia, de senzaţie. Markovic, finalizare de clasă. Creţu, gol şi assist. Oaspeţii, cu penalty ratat şi om eliminat | VIDEO

Fotbal intern

Comentarii

Prima repriză din meciul Universitatea Craiova - Chindia Târgovişte a fost plină de faze spectaculoase şi multe momente ce fac dintr-un joc pe dreptunghiul verde un adevărat spectacol fotbalistic. Markovic, Creţu şi doi jucători ai Chindiei au fost printre protagonişti.

Universitatea Craiova s-au Chindia Târgovişte întâlnit în cadrul etapei cu numărul 21 de Superligă. La pauză, elevii conduşi de Dragoş Bon au avantaj, scor 2-0.

Nebunie în Bănie. Prima repriză din Universitatea Craiova - Chindia, de senzaţie. Markovic, gol de Mondial. Creţu, gol şi assist. Oaspeţii, cu penalty ratat şi om eliminat | VIDEO

Show-ul a fost început de Alex Creţu, care a nimerit bara, dar s-a revanşat prin deschiderea scorului. Tot el a pasat decisiv şi la a doua reuşită a oltenilor.

Aceştia au recuperat mingea la jumătatea terenului şi în câteva secunde au ajuns la marginea careului dâmboviţean. Creţu l-a servit pe Jovan Markovic, care în criză de timp şi de spaţiu, a găsit cea mai bună variantă de a finaliza.

A apelat la o execuţie cu totul spectaculoasă, ce nu poate fi văzută prea des pe arenele din România. L-a lobat superb, de la marginea careului, pe portarul Căpuşă, care a rămas pe loc şi nu şi-a dat seama de ce s-a întâmplat.

La puţin timp după ce tabela indica 2-0 în favoarea oltenilor, Chindia s-a trezit şi a ameninţat poarta Universităţii. A primit penalty, dar a fost executat foarte slab de Celea, care astfel a ratat şansa de a-şi aduce echipa înapoi în joc. 

Pe finalul primei părţi, Chindia a rămas şi în inferioritate numerică. Chamed a fost eliminat după ce a văzut roşu direct. Centralul partidei i l-a acordat după ce a revăzut faza la VAR.

În cele din urmă, restul partidei se anunţă a fi la discreţia Universităţii Craiova, care are şanse foarte mari de a încheia ziua pe locul 3.

Afla mai multe despre: universitatea craiova chindiasuperliga 

viewscnt
Articole similare