Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neglijează Sarri semifinala cu Eintracht? ”Vrem să jucăm în Champions League de pe locul 4 în campionat”

Neglijează Sarri semifinala cu Eintracht? ”Vrem să jucăm în Champions League de pe locul 4 în campionat”

Chelsea

Comentarii

Italianul Maurizio Sarri a vorbit în conferinţa de presă din preziua partidei cu Eintracht despre şansele echipei sale de a prinde sezonul viitor din UEFA Champions League.

La conferinţa de presă susţinută înaintea partidei cu Eintracht din semifinalele Uefa Europa League, antrenorul italian de la Chelsea, Maurizio Sarri a explicat destul de clar care este obiectivul echipei sale în acest final de sezon: ”Avem nevoie să ajungem între primele patru în Premier League, pentru că vrem să ne calificăm în Champions League. Bineîneţeles, Europa League este un trofeu important, dar trebuie să ne gândim şi la Premier League. Vrem să obţinem locul în Liga Campionilor prin campionatul intern” a spus Sarri.

Despre partida cu Eintracht Frankfurt, tehnicianul italian a mărturisit: ”O respect foarte mult pe Eintracht. Au jucat împotriva lui Inter în această competiţie, au jucat împotriva lui Benfica...Sunt foarte periculoşi, pentru că au o echipă foarte dinamică, cu o intensitate excepţională” a mai adăugat Maurizio Sarri.

Eintracht - Chelsea, semifinala din Europa League, va fi transmisă joi, în direct de Telekom Sport, de la ora 22:00.

Afla mai multe despre: maurizio sarrichelsea 

viewscnt
Articole similare