Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Budescu, liber spre FCSB sau CFR? Presa din Arabia Saudită anunţă că jucătorul va pleca de la Damac

NEWS ALERT Budescu, liber spre FCSB sau CFR? Presa din Arabia Saudită anunţă că jucătorul va pleca de la Damac

Superliga

Comentarii

Constantin Budescu ar putea pleca de la FC Damac, susţin saudiţii.

Arabic Sport anunţă că internaţionalul român, Constantin Budescu şi atacantul Amahl Pellegrino, cei mai bine cotaţi şi cei mai bine plătiţi fotbalişti din lotul lui FC Damac, ar urma să plece de la echipă.

 

 

După un sezon bun în tricoul echipei pe care a ajutat-o să se salveze de la retrogradare, Budescu ar putea avea drum liber spre FCSB sua CFR Cluj, echipe interesate de serviciile lui.

„Budescu o să joace doar la noi când o să vină în România! Întreabă-l pe Budescu «La cine ţii mai mult? La Becali sau la Şumudică?»

Întreabă-l aşa «La cine te duci? Dacă ar fi să alegi, pe cine ai alege? Pe Şumudică sau pe Gigi?» Să vezi ce o să zică”, a declarat Gigi Becali, potrivit as.ro.

Mijlocaşul mai are un an din înţelegerea cu Damac şi a declarat că i-ar plăcea să se retragă din carieră la Petrolul Ploieşti.  Convocat la echipa naţională a României, Budescu a arătat o formă fizică de invidiat.

Despre ambiţia pe care a avut atacantul român la 32 de ani a vorbit şi selecţionerul României, Mirel Rădoi. Acesta l-a lăudat pe internaţionalul român.

„Budescu e în formă, pentru că are această ambiţie. Chiar îmi spunea Dică de perioadele de la FCSB, când Budescu avea şi 2 kilograme în plus, iar după o singură zi, nu mai avea niciun kilogram în plus. Mă bucură acest lucru, mă bucur că a înţeles mesajul nostru că dacă ai un kilogram în plus, nu poţi să faci parte din acest grup. Fără să-i transmită cineva ceva în plus, a înţeles singur acest lucru şi chiar ne miram aseară, când a ajuns, cât de bine arată”, a declarat Rădoi.

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare