Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Contract până în 2024 şi salariu colosal pentru Cristiano Ronaldo! Clubul care vrea să-l facă să joace până la 39 de ani

NEWS ALERT | Contract până în 2024 şi salariu colosal pentru Cristiano Ronaldo! Clubul care vrea să-l facă să joace până la 39 de ani

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Juventus se pregăteşte să-i ofere prelungirea contractului lui Cristiano Ronaldo (35 de ani), starul portguhez de pe Allianz Stadium. Presa internaţională a aflat ce plan au pus la cale şefii "Bătrânei Doamne".

Profitând de întreruperea campionatului datorată Coronavirusului, şefii lui Juventus au pus la cale un plan prin care să-l ţină pe Cristiano Ronaldo la Torino până în 2024. Portughezul e unul dintre cei mai buni fotbalişti din istorie, dar pe lângă asta e şi un produs extrem de marketabil. Ronaldo mai are contract cu Juventus încă doi ani, dar Agnelli & Co. vor să se asigure că lusitanul nu pleacă prea curând.

Pe scurt, Juventus îi pregăteşte lui Ronaldo o ofertă de prelungire pe încă doi ani şi un salariu mărit. Informaţia e oferită de Tuttosport, ziar apropiat de clubul torinez. Planul şefilor clubului italian e să-l ţină pe Ronaldo la Torino până în 2024, când acesta va avea 39 de ani. Dar nu oricum. Aceştia sunt gata să-i mărească salariul, şi aşa cel mai mare din echipă, şi să pluseze la cele 30 de milioane de euro pe care multiplul câştigător al Balonului de Aur le încasează anual.

După Ronaldo... Werner, Icardi sau Harry Kane!

Conştienţi că la 39 de ani retragerea e aproape pentru Ronaldo, Juventus are deja o listă cu potenţiali înlocuitori ai starului portughez. Timo Werner (Leipzig), Mauro Icardi (Inter, împrumutat la PSG) sau Harry Kane (Tottenham) sunt variantele pe care şefii campioanei Italiei.

Cristiano Ronaldo a fost transferat de Juventus de la Real Madrid în vara lui 2018, pentru 120 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventus 

viewscnt
Articole similare