Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Dan Alexa şi-a dat demisia de la Astra. Decizia antrenorului vine după înfrângerea în faţa Iaşiului

NEWS ALERT | Dan Alexa şi-a dat demisia de la Astra. Decizia antrenorului vine după înfrângerea în faţa Iaşiului

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra a pierdut la limită un meci cu Poli Iaşi. O partidă pe care moldovenii au controlat-o de la un capăt la celălalt. La finalul confruntării antrenorul Alexa a anunţat că se gândeşte serios la demisie.

UPDATE: Contactat telefonic de Telekom Sport, Dan Alexa a confirmat că şi-a dat demisia.


”E nevoie de jucători. Astăzi am vorbit cu domnul Niculae, dânsul este hotărât să facă echipa. Din păcate, jucătorii pe care noi i-am vrut foarte mult au întârziat să apară. N-aş vrea să îl păcălesc pe domnul Niculae, din păcate în momentul ăsta echipa este mai modestă decât anul trecut. Şi mă gândesc să renunţ, pentru că pentru obiectivul de câştigare a campionatului este foarte greu.

Repet, nu vreau să îl păcălesc, pe domnul Niculae îl respect foarte mult, dânsul mi-a oferit o şansă atunci când am refuzat prima oară Astra, apoi m-a luat încă o dată. Nu e laşitate, dar cred că şi dânsul e conştient că avem nevoie de întăriri. Îi mulţumesc pentru că a oferit toate condiţiile pentru a se aduce jucătorii ăştia, dar nu asta e problema. E o decizie pe care am luat-o şi cu asta basta”, a spus Dan Alexa după înfrângerea cu Iaşi.

Câteva minute mai târziu, la conferinţa de presă, Alexa şi-a nuanţat declaraţia afirmând că este decis să-şi dea demisia, mai rămâne să-l informeze pe patronul Niculae.

Formaţia Politehnica Iaşi a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a doua a Ligii 1.

Golul a fost marcat de Frăsinescu, în minutul 43.

Afla mai multe despre: dan alexa 

viewscnt
Articole similare