Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Doi fundaşi, aşteptaţi de FCSB după plecarea lui Planic! Mutările au fost confirmate şi sunt surprinzătoare

NEWS ALERT | Doi fundaşi, aşteptaţi de FCSB după plecarea lui Planic! Mutările au fost confirmate şi sunt surprinzătoare

FCSB

Comentarii

Noul manager general la FCSB, Mihai Stoica, a vorbit, în cadrul unei conferinţe de presă, despre ultimele decizii luate la clubul finanţat de Gigi Becali. Oficialul de la FCSB a confirmat că echipa şi-a găsit doi fundaşi centrali, în condiţiile în care doar George Miron şi Iulian Cristea erau singurii apărători centrali de meserie.

FCSB a avut câteva luni de coşmar, totul culminând cu eliminarea din preliminariile Europa League, în turul trei preliminar, cu Slovan Liberec. Din noua sa funcţie, Mihai Stoica a dezvăluit şi primele decizii luate la FCSB. 

FCSB şi-a găsit fundaşi centrali după plecarea lui Bogdan Planic. Soluţii de avarie pentru Toni Petrea

În urmă cu câteva luni, Gigi Becali i-a transmis lui Mihai Stoica preferinţele sale în privinţa postului de fundaş central, după problemele apărute între conducere şi Bogdan Planic, care a forţat plecarea de la echipă. În aceste luni, FCSB a căutat fundaşii doriţi, a negociat pentru Andrei Chindriş şi a urmărit jucători din străinătate, dar nu s-a găsit nicio variantă convenabilă. În aceste condiţii, FCSB a luat o măsură de avarie. 

În cadrul conferinţei de presă, Mihai Stoica a confirmat anunţul făcut pentru Telekomsport.ro, în urmă cu câteva zile. Astfel, Lucian Filip şi Dragoş Nedelcu vor fi reprofilaţi pe postul de fundaş central, pentru ca FCSB să aibă soluţii de înlocuire pentru George Miron şi Iulian Cristea. 

Este o decizie surprinzătoare, în condiţiile în care Dragoş Nedelcu a părut incomodat în momentul în care a jucat pe postul de apărător central: "Vom aduce doi fotbalişti care vor dubla posturile pe care evoluează Miron şi Cristea. Nu chiar acum în perioada de transferuri, ci în a doua jumătate a lunii octombrie sau la începutul lunii noiembrie. Unul este născut în 1990, stângaci, altul în 1997, dreptaci, şi loveşte mingea cu ambele picioare. Vă divulg şi numele: Lucian Filip şi Dragoş Nedelcu"a declarat Mihai Stoica. 

Conform declaraţiilor făcute de noul manager general al FCSB, cei doi sunt aşteptaţi la antrenamentele echipei, cel mai devreme, în a doua jumătate a lunii octombrie, după accidentările grave.  

Mihai Stoica, înainte de derby-ul FCSB - Dinamo: "Lotul nostru e puţin împărţit"

FCSB a primit şi veşti bune, după perioada de coşmar cauzată de cazurile de COVID-19 descoperite în club. Totuşi, Mihai Stoica a susţinut că Toni Petrea nu va avea la dispoziţie tot lotul pentru derby-ul cu Dinamo, care va avea loc sâmbătă, de la 21:00, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

"Lotul nostru e puţin împărţit la momnetul ăsta. În afara lui Florin Tănase, sunt indisponibili Dennis Man, care e pozitiv (n.r. - la testul de COVID-19), Florinel Coman e negativ, dar va lipsi o perioadă destul de lungă. Sperăm să nu fie trei luni cum zic medicii. Darius Olaru, care este suspendat chiar dacă a devenit negativ între timp, Moruţan, care aşteaptă rezultatul testului de astăzi. Chiar dacă va fi negativ, va fi foarte complicat să fie folosit (n.r. - în derby-ul cu Dinamo)", a mai spus Mihai Stoica. 

Fără a mai face transferuri spectactuloase la FCSB ca în anii trecuţi, Gigi Becali i-a adus la echipă pe: Alex Buziuc, Marius Briceag şi Sergiu Buş. Cristian Bălgrădean, Harlem Gnohere, Marko Momcilovic, Adi Popa, Bogdan Planic, Karanovic şi Caiado au părăsit echipa. 

Afla mai multe despre: transferuri fcsbmihai stoicamm stoicatransferurifcsbgigi becali transferurimihai stoica transferuri,  

viewscnt
Articole similare