Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Dorit de FCSB şi Craiova, Andrei Ivan şi-a decis viitorul: "Sunt bucuros!" Ce va face după EURO 2019

NEWS ALERT | Dorit de FCSB şi Craiova, Andrei Ivan şi-a decis viitorul: "Sunt bucuros!" Ce va face după EURO 2019

Echipa națională

Comentarii

Andrei Ivan a vorbit într-o conferinţă de presă ţinută în cantonamentul echipei naţionale de tineret despre planurile sale de viitor.

Ivan a încheiat împrumutul cu Rapid Viena şi ar trebui să revină la Krasnodar, însă atacantul nu va continua în Rusia.



Dorit în Liga 1 de FCSB şi Craiova, Ivan spune că nu ia în calcul o revenire în România, deşi se simte flatat că cele două formaţii de top îl vor. Planul său e clar: după Euro 2019 se va transfera la altă echipă din Europa, unde să aibă şansa să joace constant.

"Sper să plec la o echipă foarte bună din Europa şi să joc cât mai bine. Nu, nu aş vrea să mă întorc la 22 de ani în România. Sper să dau bine, cum se zice în fotbal, să dau bine în ele la Campionatul European şi să ajung la un club bun.

Am împlinit 22 de ani şi nu o să mai pot să joc la Under 21. Acestea or să fie ultimele trei meciuri ale mele şi sper să le fac cât mai bine.

Sunt bucuros că Steaua (n.r. FCSB), Craiova sunt interesate de serviciile mele. Dar nu vreau să mă întorc în ţară momentan.

E acelaşi. Mi se pare că Steaua, Craiova şi CFR-ul domină campionatul. În străinătate e un nivel mai ridicat, dar am jucat în Austria şi nu mi s-a părut că nivelul este diferit"
, a declarat Andrei Ivan.

Afla mai multe despre: andrei ivanfcsbcraiovatransfer 

viewscnt
Articole similare