Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | FCSB revine în Ghencea. CSA Steaua şi-a dat acordul

NEWS ALERT | FCSB revine în Ghencea. CSA Steaua şi-a dat acordul

Superliga

Comentarii

Odată cu partida dintre FCSB şi Poli Iaşi din etapa a şasea a Superligii, Arena Naţională a devenit al treilea stadion pe care vicecampioana României şi-a disputat o partidă considerată ”acasă” în acest sezon.

Cel mai mare stadion al ţării a fost indisponibil în startul acestui sezon, astfel că roş-albaştrii au încercat să obţină undă verde pentru a juca în Ghencea. Iniţial, Clubul Sportiv al Armatei a blocat accesul echipei patronate de GIgi Becali, dar FCSB a reuşit, într-un final, ceea ce părea imposibil la un moment dat. Vicecampioana României a organizat meciurile cu CFR Cluj şi Nordsjaelland pe arena din Drumul Taberei, iar acum, sunt în faţa celui de-al treilea meci în ”Templul fotbalului românesc” de la renovarea acestuia.

Conform GSP.ro, oficialii CSA Steaua vor permite FCSB-ului să joace partida cu Universitatea Craiova din etapa a opta a Superligii în Ghencea. Astfel, meciul de rugby dintre Steaua şi CSM Constanţa se va disputa pe terenul de rugby, nu pe terenul central. FCSB a fost nevoită să plece de pe Arena Naţională, deoarece pe stadionul din sectorul 2 se va organiza festivalul Comic Con.

Mihai Stoica, neimpresionat de jocul unei rivale la titlu: „N-am văzut-o în viaţa mea aşa vulnerabilă!”

MM Stoica nu a fost impresionat de jocul prestat de CFR, chiar dacă formaţia din Gruia a învins-o pe rivala U Cluj, scor 4-3. Oficialul de la FCSB consideră că ardelenii au mari probleme în ceea ce priveşte apărarea. Formaţia lui Andrea Mandorlini a încasat 6 goluri până acum, în cele 5 meciuri de Superligă jucate.

„CFR e foarte vulnerabilă, n-am văzut-o în viaţa mea aşa vulnerabilă, dar e foarte adevărat că sunt veniţi foarte mulţi jucători noi. Eu cred că Mandorlini poate să-i pună la punct pentru că are jucători buni, experimentaţi.

CFR ajunge mai uşor la poartă în acest sezon, dar şi la poarta lor se ajunge mult mai uşor. Dacă rezolva problema asta în defensivă, atunci va fi o nucă foarte tare”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: fcsbsteauaghencea 

viewscnt
Articole similare