Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Naţionala de baschet masculin a României are un nou selecţioner

NEWS ALERT | Naţionala de baschet masculin a României are un nou selecţioner

Baschet

Comentarii

Antrenorul campioanei U Banca Transilvania Cluj, Mihai Silvăşan, va prelua naţionala României, anunţă, joi, echipa sa de club, pe care o va conduce în paralel cu reprezentativa.

Fost component şi căpitan la reprezentativei, Mihai Silvăşan devine şi antrenorul acesteia la doar 38 de ani. El conduce campioana României din 2016, cu care a obţinut 4 titluri de campion, 5 Cupe ale României şi 4 Supercupe.

La aceste performanţe se adaugă şi un titlu adjudecat ca jucător, în 2011. Tot ca jucător, Silvăşan ieşit de trei ori vicecampion naţional şi a fost finalist în Liga Europei Centrale. Anterior, ca junior a câştigat 8 titluri consecutive sub comanda antrenorului Voicu Moldovan.

Silvăşan, care a evoluat ca jucător doar în baschetul clujean, a mai stat pe banca tehnică a naţionalei, după ce a renunţat la tricoul de joc, fiind secund al antrenorului Zare Markovski.

”Este o provocare mare pentru mine! Nu am refuzat niciodată prezenţa ca jucător la naţională şi nu voi refuza nici ca antrenor. Lucrurile s-au întâmplat foarte rapid, mai sunt multe aspecte de discutat şi de pus la punct în ceea ce priveşte strategia şi condiţiile în care se va desfăşura activitatea lotului naţional. Sunt onorat şi le mulţumesc tuturor celor care au încredere în mine!”, a declarat Mihai Silvăşan, care va conduce în paralel şi U BT Cluj, cu care este angrenat pe trei fronturi: Liga Naţională, Cupa României şi grupele EuroCup, a doua competiţie valorică a continentului.

 
 

Afla mai multe despre: bascshetbogdan silvăşanbaschet masculin 

viewscnt
Articole similare