Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Prima reacţie a lui Diego Fabbrini după ce a fost internat în spital cu COVID-19. Cum se simte acum italianul: "Să treacă mai repede!"

NEWS ALERT | Prima reacţie a lui Diego Fabbrini după ce a fost internat în spital cu COVID-19. Cum se simte acum italianul: "Să treacă mai repede!"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo are infirmeria plină după ce au fost depistate mai multe cazuri de COVID-19 la echipa din Ştefan cel Mare, iar Diego Fabbrini (31 de ani) e unul dintre cei mai afectaţi dintre fotbalişti de virusul nou. Italianul e internat în spital şi a vorbit despre starea sa de sănătate.

Fabbrini se simte mai bine, după ce a fost nevoie să se interneze în spital din cauza COVID-19. Fotbalistul a vorbit, de pe patul de spital, despre starea sa din prezent. Mijlocaşul a spus că ieri a fost chinuit de dureri de cap, dar se simte mai bine şi aşteaptă să fie externat. „Acum mă simt bine. Nu mai am dureri de cap. Ieri nu m-am simţit prea bine. Sunt în spital, dar sper să treacă cât mai repede perioada aceasta”, a declarat Diego Fabbrini, duminică, pentru ziare.com.

10 cazuri de COVID-19 la Dinamo

Totul a început joi, chiar în ziua în care Dinamo ar fi trebuit să joace meciul cu Chindia Târgovişte. Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Ştefan Fara, Alexandru Răuţă şi Vali Lazăr au fost atunci depistaţi pozitiv cu noul coronavirus. La doar o zi distanţă, Andrei Sin a fost şi el testat pozitiv cu COVID-19.

La două zile distanţă, alţi trei fotbalişti de la clubul din Ştefan cel Mare au fost informaţi că au fost infectaţi cu noul coronavirus. Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovic şi Dan Tălmaciu sunt cei trei jucători care au primit răspuns pozitiv, sâmbătă, la testele efectuate.

EXCLUSIV | Care e situaţia fotbaliştilor infectaţi de la Dinamo! "Câinii", loviţi de simptomele de COVID-19: ultimele detalii

Afla mai multe despre: diego fabbrinideclaratiecovid-19 

viewscnt
Articole similare