Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Primul transfer pe bani la Dinamo? "Câinii" negociază cu un golgheter cu 27 de goluri marcate sezonul trecut! Cât trebuie să plătească

NEWS ALERT | Primul transfer pe bani la Dinamo? "Câinii" negociază cu un golgheter cu 27 de goluri marcate sezonul trecut! Cât trebuie să plătească
Comentarii

Dinamo face primul transfer după ce a pierdut contra Chindiei Târgovişte (0-1), iar antrenorul Cosmin Contra (44 de ani) a anunţat că mulţi dintre jucătorii din lotul actual vor dispărea. "Câinii" îşi aduc atacant, unul care a fost dorit şi de FCSB. Este vorba despre Ante Vukusic (29 de ani).

Contra încearcă să-şi facă echipă la Dinamo şi transferă pe bandă rulantă. Dinamo negociază în prezent cu atacantul Ante Vukusic (29 de ani) de la NK Olimpija Ljubliana, scrie gsp.ro, care mai anunţă faptul că acesta va fi primul transfer pe bani făcut de noi patroni spanioli din "Ştefan cel Mare". Vukusic mai are doi ani de contract cu actuala sa formaţie, dar e dorit de Dinamo, după ce a fost dorit şi de FCSB, în iarnă.

Ljubliana cere 800.000 de euro în schimbul lui Ante Vukusic. Suma solicitată de actuala echipă a lui Vukusic este egală şi cu cota de piaţă a atacantului din prezent, potrivit transfermarkt.com. În 2012, specialiştii de la transfermarkt.com îl cotau pe Ante Vukusic la cinci milioane de euro.  Vukusic a dat 27 de goluri sezonul trecut, în 40 de meciuri la Olimpija Ljubljana.

Ante Vukusic a mai jucat la Hajduk Split, Laussane-Sport, Pescara, Waasland-Beveren, Greuther Furth, Tosn, Olimpia Grudziadz şi NK Krsko.



Până acum, Dinamo a adus jucători doar gratis. Alexander Gonzalez (CD Mirandes, 27 de ani), Isma Lopez (CD Tenerife, 30 de ani), Vlad Achim (Viitorul, 31 de ani), Janusz GOl (Cracovia, 34 de ani), Adam Nemec (Pafos, 34 de ani).

Afla mai multe despre: dinamotransferante vukusic 

viewscnt
Articole similare