Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Surpriză! Arsene Wenger, în negocieri avansate să preia locul lăsat liber de Koeman la naţionala Olandei

NEWS ALERT | Surpriză! Arsene Wenger, în negocieri avansate să preia locul lăsat liber de Koeman la naţionala Olandei
Comentarii

Arsene Wenger (70 de ani) s-a autopropus să-i ia locul lui Ronald Koeman (57 de ani) la echipa naţională a Olandei. Batavii au rămas fără selecţioner, după ce Koeman a bătut palma cu Barcelona şi va antrena formaţia catalană pentru cel puţin următorul an.

Oficialii federaţiei din Olanda se mişcă repede ca să-l înlocuiască pe Ronald Koeman, selecţionerul plecat la FC Barcelona. Potrivit Sport, Wenger şi reprezentanţii echipei naţională a Olandei negociază deja un eventual contract între părţi. Fostul antrenor de la Arsenal lucrează în prezent la UEFA, ca director de dezvoltare a fotbalului.

Wenger s-a despărţit de Arsenal în 2018 şi acum e favorit să preia naţionala Olandei, pe care să o conducă la Euro 2020. Frank de Boer, Peter Bosz, Mark van Bommel sau Hen ten Cate sunt alte nume de antrenori care pot prelua banca Olandei.

Ronald Koeman s-a înţeles cu Barcelona şi va fi noul antrenor al echipei!

Olandezul Ronald Koeman a negociat cu FC Barcelona şi a bătut palma cu şefii de pe Camp Nou pentru un contract pe doi ani. Astfel, fostul fundaş urmează să-l înlocuiască pe Quique Setien, antrenorul care a stat la cârma Barcelonei la umilinţa cu Bayern, 2-8 din Liga Campionilor. Astfel, Ronaldo Koeman le-a luat faţa lui Xavi Hernandez şi Mauricio Pochettino, alţi doi antrenori de pe lista lui Josep Maria Bartomeu.

Afla mai multe despre: arsene wengernationala olandeiantrenor 

viewscnt
Articole similare