Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar, impresionat de un internaţional român. Superstarul de la PSG a fost lăsat mască: "Te rog, Doamne!"

Neymar, impresionat de un internaţional român. Superstarul de la PSG a fost lăsat mască: "Te rog, Doamne!"galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Neymar a ajuns unul dintre cei mai mari fotbalişti ai lumii în acest moment, însă nu a uitat momentul în care un internaţjonal român l-a dat peste cap. Chiar dacă evenimentul a avut loc în urmă cu mai mulţi ani, brazilianul este în continuare uluit şi a relatat momentul în timpul unui interviu pentru Otro.

În anul 2011, România avea onoarea să fie ultima echipă pe care o înfruntă marele Ronaldo la ultimul meci în tricoul Selecao. Meciul s-a încheiat cu victoria Braziliei, 1-0, însă golul nu a venit din gheata lui Ronaldo, aşa cum probabil îşi dorea toată lumea, ci Fred a fost cel care a adus victoria de la Sao Paolo. 

De faţă cu Ronaldo, Neymar a povestit ce problemele a avut el şi colegii săi cu Ciprian Tătăruşanu: "Când ai intrat pe teren, am făcut tot ce am putut pentru a te ajuta să marchezi un gol, ne spuneam cu toţii: «Trebuie să înscrie. Te rog, doamne!» Uită-te la portar. Le-a scos pe toate! A scos toate mingile!", a spus Neymar într-un dialog cu Ronaldo. 

Peste 30.000 de spectatori au asistat la retragerea lui Ronaldo în 2011. Dintre jucătorii activi în prezent din echipa României de atunci se numără: Tătăruşanu, Gardoş, Latovlevici, Papp, Râpă, Bourceanu, Torje, Cristi Tănase, Marius Alexe şi Costel Pantilimon. 

În acest moment, Tătăruşanu şi Neymar sunt rivali în Ligue 1. Internaţionalul român este rezervă la Lyon, în timp ce Neymar joacă meci de meci la PSG. 

România: Tătăruşanu (Pantilimon '67) - Râpă, Papp, Gardoş, Latovlevici - Torje, Bourceanu (Giurgiu '66), Mureşan (Alexa '80), Sânmărtean (Alexe '53) - Surdu (Tănase '45), Marica (Zicu '73)

Afla mai multe despre: tatarusanuneymar 

viewscnt
Articole similare