Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar şi Mbappe au reacţionat după ce Sebastian Colţescu a iscat un scandal uriaş în PSG - Istanbul Basaksehir! Decizia radicală luată pe teren

Neymar şi Mbappe au reacţionat după ce Sebastian Colţescu a iscat un scandal uriaş în PSG - Istanbul Basaksehir! Decizia radicală luată pe teren
Comentarii

Evenimentele nefericite din partida PSG - Istanbul Basaksehir, din Champions League, au stârnit mii de reacţii pe reţelele de socializare. Printre cei care s-au poziţionat împotriva rasismului au fost şi jucătorii lui PSG, Neymar şi Mbappe, care au avut câteva mesaje, după ce partida a fost amânată pentru miercuri.

VIDEO | Momentul cu Sebastian Colţescu, în urma căruia s-a declanşat scandaul în PSG - IBB

Meciul PSG-Istanbul BB, din etapa a VI-a, ultima, a Grupei H a Ligii Campionilor, arbitrat de români, a fost întrerupt, în minutul 16, la scorul de 0-0. Turcii au părăsit terenul după ce arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu a folosit cuvântul "negru" la adresa unei persoane din staff-ul echipei din Istanbul.

Haţegan l-a eliminat pe antrenorul secund Pierre Webo, fost internaţional camerunez, iar turcii au decis să iasă de pe teren după mai multe discuţii cu brigada şi cu alţi oficiali ai meciului.

Pe teren, Neymar şi Mbappe, starurile lui PSG, au fost solidari faţă de secundul lui IBB, Webo, şi au transmis: "Nu vom juca", a transmis brazilianul, în timp ce colegul său francez a întărit decizia: "Nu vom juca până când nu vom fi lămuriţi cu ce s-a întâmplat aici", referindu-se la Sebastian Colţescu, cel care a folosit cuvântul "negru". 

Mbappe şi Neymar au reacţionat şi pe reţelele de socializare. Fostul fotbalist al Barcelonei a scris, pe Twitter: "Suntem alături de tine, domnule Webo. Nu rasismului", mesaj însoţit de o poză sugestivă. Mbappe i-a urmat exemplul lui Neymar şi a avut acelaşi mesaj. 

 

Afla mai multe despre: neymarrasismmbappesebastian coltescuovidiu hategan 

viewscnt
Articole similare