Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar va rata şansa să joace împotriva fostei echipe! Brazilianul este în continuare accidentat şi va reveni în teren de abia peste câteva săptămâni

Neymar va rata şansa să joace împotriva fostei echipe! Brazilianul este în continuare accidentat şi va reveni în teren de abia peste câteva săptămâni
Comentarii

După tragerea la sorţi a optimilor Ligii Campionilor, cel mai intrigant meci era de departe Barcelona- PSG. O revenire pe Camp Nou a lui Neymar, pentru prima oară de când a plecat, era aşteptată cu sufletul la gură de către fanii fotbalului mondial. Însă, brazilianul s-a accidentat în ultima partidă dinaintea meciului tur şi după ce a lipsit atunci, va rata şi manşa a doua.

Fanii fotbalului au fost jefuiţi de o reuniune între Neymar şi Barcelona. Ghinionul teribil cu accidentările al brazilianului a continuat după ce acesta s-a accidentat împotriva lui Strasbourg, în ultima partidă dinaintea turului din optimile Champions League. Astfel, Neymar a ratat prima manşă, iar acum s-a confirmat că o va rata şi pe a doua.

Absenţa brazilianul nu a fost însă simţită de parizieni, care au mers pe Camp Nou şi s-au impus cu 4-1, datorită unui hat-trick reuşit de Mbappe. O repetarea a ”remontada”, când PSG a câştigat 4-0 în tur, dar Barcelona a întors rezultatul 6-1 în retur, în 2017, pare improbabilă, iar Neymar va fi aşteptat în sferturile competiţiei de colegii săi.

Afla mai multe despre: liga campionilorneymarpsgbarcelona 

viewscnt
Articole similare