Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ngezana e fan rugby şi şi-a ales favorita înaintea meciului Africa de Sud - România, de la Cupa Mondială: "Voi ţine cu ei"

Ngezana e fan rugby şi şi-a ales favorita înaintea meciului Africa de Sud - România, de la Cupa Mondială: "Voi ţine cu ei"

FCSB

Comentarii

Siyabonga Ngezana (25 de ani) şi-a ales favorita între România şi Africa de Sud înaintea întâlnirii direct de la Cupa Mondială de rugby. Fundaşul central al FCSB, sosit în această vară chiar din Africa de Sud, de la Kaizer Chiefs, este pasionat de rugby.

Kaizer Chiefs, echipă sud-africană, a încasat 600.000 de euro pentru transferul lui Siyabonga Ngezana la FCSB în această vară. Fundaşul s-a declarat pasionat de rugby, sport pe care l-a practicat doar de plăcere, dar a ales cariera de fotbalist.

Sud-africanul Siyabonga Ngezana, adus de la Kaizer Chiefs cu 600.000 de euro, e fan rugby

Ngezana a dezvăluit că a jucat rugby de plăcere în Africa de Sud, iar Vlad Chiricheş s-ar potrivi în sportul gentlemanilor.

"Am încercat să joc doar de plăcere, pentru că îmi place să alerg, îmi plăcea să iau balonul să alerg cu el. Trebuie să ai forţă, să fii tehnic. Se joacă rugby în oraşele populate de albi, aş spune oraşele bogate.

Da, voi ţine cu Africa de Sud, bineînţeles. Ar fi Chiricheş (n.r. - un coleg care ar putea să practice rugbyul) dacă aş alege un jucător pentru fizicul lui", a spus Siyabonga Ngezana, conform sport.ro.

Meciul Africa de Sud - România, de la Cupa Mondială de rugby, se joacă duminică, 17 septembrie, în direct la Orange Sport.

Afla mai multe despre: siyabonga ngezanarugbyvlad chirichescupa mondiala rugby 

viewscnt
Articole similare