Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Badea ar "pândi" falimentul lui Dinamo. Fostul conducător din Ştefan cel Mare are un plan pentru o nouă echipă, cu noi investitori

Nicolae Badea ar "pândi" falimentul lui Dinamo. Fostul conducător din Ştefan cel Mare are un plan pentru o nouă echipă, cu noi investitori

Dinamo București

Comentarii

Nicolae Badea (72 de ani) nu e indiferent la situaţia prin care trece Dinamo, echipa din prima ligă, şi are de gând să acţioneze dacă formaţia intra în faliment.

Fost conducător la Dinamo, Nicolae Badea, "pândeşte" falimentul echipei din Liga 1, scrie gsp.ro, pentru a continua tradiţia clubului alb-roşu prin echipa sa din Liga 4, CS FC Dinamo. Conform sursei citate, Badea a purtat deja discuţii cu potenţial investitori în noul său proiect din Ştefan cel Mare, dacă SC Dinamo 1948, formaţie din primul eşalon, va intra în faliment.

Concret, conform planului lui Nicolae Badea, CS FC Dinamo va deveni continuatoarea echipei actuale din Liga 1, dacă aceasta intră în faliment, scenariu care pare din ce în ce mai posibil pentru "câini".

Falimentul lui Dinamo, din ce în ce mai aproape?

Aceeaşi sursă scrie că datoriile clubului Dinamo au crescut considerabil după venirea spaniolilor, care au adus jucători cu contracte mari şi au datorii jucători, antrenori şi furnizori. Dinamo a scăpat, prin împrumutul la Ligă, de depuncte, dar un alt obstacol în calea "câinilor" va fi licenţa, termenul limită fiind programat pentru martie 2021. Până atunci, şefii vor trebui să stingă toate datoriile pe care ale clubul pentru ca dosarul de licenţiere să fie acceptat. Dacă Dinamo nu va primi licenţa, clubul va fi declarat falimentar şi societatea SC Dinamo 1948 va dispărea.

Afla mai multe despre: nicolae badeadinamoplanliga 1cs fc dinamo 

viewscnt
Articole similare