Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică explică felul în care s-a decis ce fundaşi vor fi convocaţi la naţională: ”Bancu e suspendat, Raţiu m-a impresionat” | EXCLUSIV

Nicolae Dică explică felul în care s-a decis ce fundaşi vor fi convocaţi la naţională: ”Bancu e suspendat, Raţiu m-a impresionat” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Dică, invitat la emisiunea Sport Report de pe Telekom Sport, a explicat de ce au fost convocaţi anumiţi fundaşi la echipa naţională şi de ce nu au prins alţii lotul.

FRF a anunţat oficial, în ultimele zile, lotul convocat de Mirel Rădoi pentru meciurile naţionalei din septembrie. În echipa chemată de selecţioner, apar şase jucători fără apariţii sub tricolor, Marian Aioani, Virgil Ghiţă, Andrei Raţiu, Marius Marin, Andrei Cordea şi marea surpriză, Jovan Markovic.

Invitat în studioul Telekom Sport, secundul naţionalei, Nicolae Dică, a explicat de ce mizează selecţionata noastră pe anumiţi fundaşi. Convocările lui Camora şi Raţiu au fost întâpinate cu critici, în timp ce Bancu nici nu prinde echipa, deşi va fi indisponibil doar primul meci.

Secundul echipei naţionale detaliază cum a fost decis ce fundaşi să fie convocaţi

”Dragoş Grigore a fost accidentat şi considerăm că avem jucători care sunt peste. Camora... Bancu e suspendat pentru primul meci. Chiar am vorbit despre Latovlevici, dar ne-am gândit că e varianta Toşca, iar el poate fi şi fundaş stânga, şi central.

Soluţiile alese... El (n.r. Camora) trebuie să fie. La Raţiu... Nici eu nu-l ştiam foarte bine pe Raţiu. L-am urmărit înainte să plecăm în cantonamentul din Spania, apoi am fost impresionat de el. Am vorbit cu Mirel, iar pe mine m-a impresionat.

La Olimpiadă, a fost unul dintre cei mai buni oameni ai noştri. Prestaţiile de la Jocurile Olimpice l-au propulsat aici. Ducem lipsă de fundaşi laterali la naţională. Belu, anul trecut la Hermannstadt, nu a fost titular.

Dacă luăm un jucător care a disputat două, trei meciuri bune... Nedelcu a venit ca mijlocaş central. E posibil orice, poate acoperi două poziţii, fundaş central, dar ne gândim la el pentru postul de mijlocaş central”, a declarat Dică, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: echipa naţionalănicolae dicămario camoraandrei raţiu 

viewscnt
Articole similare