Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Stanciu, dorit de o formaţie din Premier League. Slavia Praga i-a fixat preţul mijlocaşului român

Nicolae Stanciu, dorit de o formaţie din Premier League. Slavia Praga i-a fixat preţul mijlocaşului român

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul român al celor de la Slavia Praga, Nicolae Stanciu, se află pe lista nou-promovatei în Premier League, Leeds United. Antrenorul Marcelo Bielsa şi-l doreşte foarte mult la echipă, iar primele tratative au fost deja efectuate.

Leeds United s-a întors în Premier League după 16 ani, iar legendarul antrenor al echipei, Marcelo Bielsa, nu îşi doreşte doar o figuraţie în cel mai puternic campioant al lumii. Şi-a întocmit o listă de cinci jucători pe care să-i aducă la club în cel mai scurt timp cu putinţă. Unul dintre ei este Nicolae Stanciu.

Oficialii celor de la Leeds United şi-au contactat omologii de la Slavia Praga pentru a-i chestiona în legătură cu suma de transfer în cazul mijlocaşului român în vârstă de 27 de ani. Răspunsul a fost: 7 milioane de lire sterline. O sumă nu foarte mare, dacă ne gândim că numai pentru promovarea în Premier League, Leeds a primit peste 100 de milioane de lire sterline.

Nicolae Stanciu a ajuns la Slavia Praga în vara anului 2019, de la Al Ahli (Arabia Saudită), pentru 4 milioane de euro + procent dintr-un viitor transfer, după ce fusese cumpărat cu şase luni mai devreme de la Sparta Praga, cu 10 milioane de euro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare