Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Stanciu i-a ”urecheat” pe fanii chinezi. ”Sper să nu vă mai văd la stadion”. Mesajul postat de căpitanul naţionalei

Nicolae Stanciu i-a ”urecheat” pe fanii chinezi. ”Sper să nu vă mai văd la stadion”. Mesajul postat de căpitanul naţionalei
Comentarii

Nicolae Stanciu a postat pe contul personale de Instagram un mesaj acid la adresa suporterilor lui Wuhan Three Towns, echipă la care activează şi pe care o conduce din postura de căpitan.

Echipa lui Stanciu a remizat pe teren propriu contra ultimei clasate Dalian Pro, scor 0-0, şi rămâne cu o singură victorie în ultimele cinci etape de campionat. Deşi Wuhan Three Towns este pe locul nouă, la mare distanţă de poziţiile retrogradabile, fanii au răbufnit după remiza contra lanternei roşii din China. Stanciu a ţinut să le reamintească suporterilor printr-un mesaj că în urmă cu doi ani, Wuhan Three Towns era în eşalonul secund, iar în acest an campioana Chinei va reprezenta ţara în Liga Campionilor Asiei.

Nicolae Stanciu i-a ”urecheat” pe fanii chinezi. ”Sper să nu vă mai văd la stadion”

”Nu am spus asta niciodată până acum, dar nu vreau să vă mai văd la stadion dacă nu încurajaţi echipa. Nu uitaţi că acum doi ani echipa era în liga a doua, iar acum şase luni am scris istorie (n.r.- Wuhan Three Towns a câştigat primul titlul din istorie) şi am reuşit să câştigăm şi Supercupa. Echipa va reprezenta China în Liga Campionilor Asiei. Veniţi la stadion să încurajaţi echipa când este bine, dar mai ales când este rău. Mulţumesc celor ce ne încurajează şi care sunt alături de noi”, a scris Nicolae Stanciu pe Instagram.

În vârstă de 30 de ani, Nicolae Stanciu este cotat de Transfermarkt la 5.500.000 de euro. Sosit la Wuhan în 2020, căpitanul naţionalei a marcat 10 goluri şi a pasat decisiv de 19 ori, în 40 de partide.

 

Afla mai multe despre: stanciu 

viewscnt
Articole similare