Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Campionul” cartonaşelor nu exclude o revenire la Dinamo. ”Am plecat împăcat cu mine”

”Campionul” cartonaşelor nu exclude o revenire la Dinamo. ”Am plecat împăcat cu mine”

Superliga

Comentarii

Alexandru Răuţă este liber de contract după despărţirea de Ohod Al-Medina, formaţie din eşalonul secund al Arabiei Saudite. Fostul căpitan al lui Dinamo a vorbit despre o posibilă revenire în România, la jumătate de an după ce şi-a reziliat contractul cu Hermannstadt.

Pentru Răuţă, primordial ar fi să continue în orient, dar în cazul în care acest lucru nu va fi posibil, fostul dinamovist va opta pentru o revenire în campionatul intern. Răuţă a declarat că este în discuţii cu câteva cluburi din Arabia Saudită, dar deocamdată niciuna nu s-a concretizat. 

În vârstă de 31 de ani, mijlocaşul defensiv a fost căpitanul ”câinilor” în sezonul în care Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie. În stagiunea 2021-2022, Răuţă a fost eliminat în două meciuri ( cu UTA şi FCSB) şi a primit 14 cartonaşe galbene.

”Campionul” cartonaşelor nu exclude o revenire la Dinamo. ”Am plecat împăcat cu mine”

”Doar ce am terminat contractul la Medina, pe 24 iunie, am deja două-trei discuţii din campionatul lor şi vreau să aleg ce e mai bine. Evident că mă gândesc şi la situaţia financiară, dar şi la ce condiţii au.

Dacă nu se va rezolva nimic acolo, mai exact în săptămâna următoare, iau în calcul o revenire în ţară. Dinamo a fost şi va rămâne echipa mea de suflet. Au fost momente grele, eu am dat tot ce am putut pe teren şi am plecat împăcat cu mine.

Chiar am făcut tot ce puteam pentru Diamo. M-am bucurat că am promovat, am urmărit meciurile cât am putut de mult. Am prieteni acolo, care mi-au fost şi colegi. Am fost cu sufletul lângă ei, le-am ţinut pumnii să promoveze”, a spus Alexandru Răuţă, într-un interviu acordat pentru GSP.

De-a lungul carierei, Răuţă a evoluat pentru FC Argeş, CS Mioveni, Pandurii, Voluntari, Dinamo, Hermannstadt şi Ohod Al-Medina. Pentru sibieni a bifat în acest sezon 19 meciuri în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: dinamohermannstadt 

viewscnt
Articole similare