Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Niculescu îşi critică jucătorii: "Eu mă simt umilit, dar nu ştiu cum se simt ei. M-a deranjat foarte tare atitudinea lor"

Niculescu îşi critică jucătorii: "Eu mă simt umilit, dar nu ştiu cum se simt ei. M-a deranjat foarte tare atitudinea lor"

FC Voluntari

Comentarii

CSM Poli Iaşi a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Bosoi ’28, Sin ’33, Bădic ’44 şi Chelaru ’49.

"Nu am înţeles atitudinea jucătorilor în această seară. Trei goluri au fost făcute cadou. Am atras atenţia încă de la conferinţa de presă. Ăsta este fotbalul. Trăieşti şi astfel de umilinţe. A fost o umilinţă. Trebuie să ne revenim pentru că lupta în subsolul clasamentului devine foarte dure.

Jucătorii mei n-au respectat absolut deloc ce am pregătit în această săptămână. Eu mă simt umilit, dar nu ştiu cum se simt ei. Trebuie să luăm şi măsuri. Mă gândesc la ce s-a făcut greşit în această seară şi sunt foarte multe lucruri greşite. M-a deranjat foarte tare atitudine. Sunt lucruri pe care nu le accept" - a spus Claudiu Niculescu la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: claudiu niculescuvoluntaricsm iasiliga 1 

viewscnt
Articole similare