Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Niţă s-a transferat la Sparta Praga, dar e tot cu gândul la FCSB: ”Îmi pare rău de suporteri, dar le transmit să aibă încredere în Vlad şi Stăncioiu”

Niţă s-a transferat la Sparta Praga, dar e tot cu gândul la FCSB: ”Îmi pare rău de suporteri, dar le transmit să aibă încredere în Vlad şi Stăncioiu”

Stranieri

Comentarii

Florin Niţă a acordat primul interviu de la transferul la Sparta Praga pentru site-ul oficial al grupării din Cehia, dar nu a uitat de fosta sa echipă. Goalkeeperul le transmite steliştilor să aibă încredere în Vlad şi Stăncioiu.

Niţă şi-a motivat alegerea pentru ”binele familie”, dar încă este cu gândul la FCSB.

Am venit aici pentru că mi s-a părut o nouă provocare. Îmi doresc ca tot ce fac aici să rămână, să avem rezultate bune la finalul campionatului. Ultima săptămână pentru mine a trecut destul de repede, am tot zburat. Mă bucur pentru că am venit aici, este un pas înainte, nu mă aşteptam la acest transfer, dar sunt fericit că am ajuns aici.

Sunt la un club foarte mare din Cehia şi din Europa. Îmi pare rău pentru cei de la Steaua, dar a trebuit să fac asta pentru binele familiei mele. Îmi pare rău pentru suporterii stelişti, ştiu că m-au iubit. Le transmit să aibă încredere în Vlad şi Stăncioiu, sunt portari foarte buni.

Am fost primit foarte bine aici, m-au tratat de parcă eram aici de cel puţin un alt de zile. Toată lumea mă întreabă dacă am nevoie de ceva, dar mă simt excelent”, a spus Niţă, în primul său interviu din postura de jucător al lui Sparta Praga.

Afla mai multe despre: nitafcsbsparta praga,  

viewscnt
Articole similare